hvordan man overlever fængsel

Uanset om du er skyldig i dine kriminalitet eller ej, vil du ønsker at vide, hvordan man overlever i fængsel . Ingen kan lide at være låst op , og hvis du er uskyldig , skal du vide nogle overlevelse teknikker til, hvordan gøre det ud af fængslet i live . Brug nogle af disse overlevelse teknikker og beskyt dig selv , indtil du får ud
1 .
Før du går sørg for at tjekke ind med det nærmeste Prison Fellowship kontor , eller , hvis det er muligt , fængslet præst, og spørg dem , hvad du får lov til at bringe ind i fængslet , og hvad du ikke kan . Nogle fængsler har visse emner, som du kan og ikke kan tage med dig .
2 .
Stil spørgsmål om institutionens procedurer . Spørg, hvis du kan bringe penge med dig, hvis du får lov til at modtage e-mail eller breve , og hvis du kan foretage telefonopkald til familie og venner .

3 .
Sørg for at du lytter en masse og snakker kun lidt , hvis du er en ny bopæl i fængslet . Det er bedst at lære reb af fængslet , du kommer til at tjene din tid på , før det antages noget .
4 .
Bliv en følgesvend og ikke en leder . Det er bedst at bevare roen og undgå at blive selvhævdende i fængsel . Selvsikkerhed vil kun tiltrække problemer fra andre indsatte .
5 .

Bring kun det mest vigtige ting . Prøv at lade dyre smykker og ure med din familie eller sikkert på din bopæl . Tingene bliver stjålet i fængslet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.