hvordan man vælger en cigar cutter

En primitiv måde at skære en cigar indebærer tænder . Du chomp fra cigar , før du ryger det . Dette synes ikke appetitligt eller hensigtsmæssigt at overveje , hvor meget cigarer kan koste . Der er noget om at tage en bid ud af det cigar , der ikke lever op til det udover muligheden for at redegøre for cigar eller har en tobak tot i munden
1 .
beslutte, hvilken type af cigarer du vil være skære . Visse kuttere er bedre til visse typer af cigarer . Guillotine kuttere kan skære op til 54 ringe cigarer , mens " V " kuttere arbejde godt på lille ring cigarer . Bullet Punch og " V " kuttere kan ikke skære torpedo eller Figurado figurer .
2 .
Tænk over hvordan du dygtige man er til at skære cigarer . Der er ingen mening i at købe en kutter og dyrt cigar , hvis du vil oprette en tobak rod . Dobbelt-bladede og single-bladet guillotines er de mest populære , da de gør rent snit , der giver en generøs åbning . De kræver en hurtig bevægelse med kraft til at skære cigar. Bullet Punch kuttere skære små huller , men hvis du vil have et større hul , skal du indsætte punch i flere forskellige steder på hætten . Cigar saks kræver en kirurgisk kvalitet rustfrit stål og tillid skære cigarer med en saks. Piercers bogstaveligt lanse en cigar , og kan nemt gennembore det for dybt , hvilket forhindrer ordentlig luftcirkulation .

3 .
Vælg stil , komfort , eller begge dele. Mange cigar rygere har forskellige kuttere , baseret på situationen . De har bærbare og stationære fræsere . Cigar Saks har et unikt udseende og har let muligheder . Guillotine kuttere er bærbare . Bullet Punch kuttere er ofte knyttet til nøgleringe .
4 .
Forestil dig den perfekte cigar . Forestil dig, hvordan det cigar ville smage til dig. Dette er den vigtigste faktor . Forskellige kuttere efterlade forskellige udskæringer . "V " fræsere ' nedskæringer give ordentlig luftcirkulation , samtidig med at den bitre smag af cigar væk fra rygerens mund . Guillotinen kuttere skabe de bedste luftcirkulation , men tjære og afbrænding af tobak sandsynligvis vil kontakte rygerens mund . Bullet Punch kuttere kan begrænse luftcirkulationen . Tjære og afbrænding af tobak rester kan samles omkring åbningen . Piercers forårsage en koncentration af tobak og tjære til at bygge op omkring cigaren 's åbning .
5 .

Overvej omkostningerne. Udgifter til kuttere kan være pebret , og vil du måske et par cigarskærere . Der er bærbare cigarskærere desktop kuttere , elektriske knive og gulv kuttere til rådighed i dag . Bærbare kuttere er dem , der kunne få tabt og er ofte den billigste tilbehøret . Guillotinen og Bullet Punch fræsere tilbyde de bedste muligheder for billig kuttere . " V " kuttere er ikke kendt for at have funktionelle billige muligheder og er ofte ikke i betragtning. Bærbare Bullet Punch kuttere er ofte knyttet til nøgleringe .

gode råd og advarsler


 • Din bedste chance , hvis du ønsker at bruge cigar saks er at holde udkig , indtil du finder en behagelig par .
 • Nogle Swiss Army knive omfatter cigar saks .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.