hvordan du kan genbruge misc poster

Du ved, at der er forskellige steder, som du kan gå til at genvinde plast , papir , metaller og andre almindelige genanvendelige elementer . Hvad med de punkter, som ikke passer ind i disse kategorier selv ? I stedet for at smide ud junk først spørge nogen du kender , hvis de ønsker det , og hvis det ikke virker så er der de tre R'er til at gå af . reducere, genbruge , genanvende
1 .
Ønsker ikke et par gamle jeans længere ? Kom ud din symaskine og drej stoffet til en pung eller klippe firkanter og forskellige former ud af Jean materiale til at skabe brikker til en quilt .
2 .
har nogle gamle CD'er , som du ikke ønsker mere ? Har du en lys hængende omkring et eller andet sted ? Læg en CD på et bord , eller hvor end du ønsker med det blanke side op og derefter placere et lys på toppen af det i midten af det .

3 .
Drej gammelt materiale scraps i stykker for en dyne .
4 .
Kom klar til at smide skræller fra frugt og eller grøntsager ? Læg dem udenfor i din baghave for små dyr som fugle . Det kan eller ikke kan arbejde afhængigt af, hvad fugle og andre små dyr som hvor du er, men det er vel værd at prøve .
5 .

Drej en gammel reol i en montre til film eller figurer . Tænk på det som en stor skygge boks .
6 .
Bare om noget , som du er parat til at smide kan genbruges i en eller anden form , selv om det er bare en del af element, du ønsker at smide væk . Glem ikke , før du kaster ud , hvad der synes at være junk dig spørge nogen du kender , hvis de ønsker det . Nogen 's trash er altid en eller andens skat .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.