hvordan du kan genbruge wire bøjler

Chancerne er gode , du har mere wire bøjler omkring dit hus , end du har tøj til at hænge på dem . Du kan altid slippe dem på en lokal Dry Cleaners og de vil genbruge dem ved at bruge dem på tøj igen . Men der er også masser af ting, du kan gøre med wire bøjler til at genbruge dem derhjemme
1 .
Gør dig klar til den næste ferie ved hjælp af din ekstra bøjler . Bøje dem til at foretage kranse og derefter dekorere dem med årstidsbestemte egnede materialer såsom Fall blade , papir påske æg eller stedsegrønne grene . Eller dække dit krans med individuelt indpakket slik og slips på en lille saks for gæster at hjælpe sig selv . Brug bøjler til at gemme smykker og andre hængende dekorationer efter ferien er slut .
2 .
Brug bøjler til at hjælpe hus eller haveplanter . Bøj bøjle til at gøre en plante bøjle for en pot , en buegang for en vin at klatre på eller en tværstang for en plante, der har brug for det .

3 .
Gør tingene i kunst og kunsthåndværk med bøjler . Bøjler er fantastisk til at gøre mobiltelefoner med og kan bruges til at lave rammer for tegninger og malerier . En anden idé er at bøje bøjlen i midten igennem håndtaget og derefter gange op hver hjørne , så det ligner en M. Brug den har en holder til din varme lim pistol eller loddekolbe .
4 .

Encorporate en bøjle i spil . Brug den som en stor boble stav , når blæser sæbebobler . Tag nogle til din næste lejrbål for stegning skumfiduser og hotdogs .
5 .

Tænk på en bøjle som et redskab næste gang du skal frakoble et toilet eller afløb . Også handy til at hjælpe dig til at nå ting, der er ude af din rækkevidde eller låse op en bildør .
6 .
Få bedre modtagelse på dit fjernsyn eller radio ved hjælp af en genbrugt wire bøjle som en antenne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.