hvordan man kan afgøre, om en bro er sikkert

Der er tusindvis af broer rundt omkring i verden , og lejlighedsvis en af dem svigter. Det sker ofte , når der er køretøjer, der passerer , og en katastrofal fejl kan betyde tab af menneskeliv. Når det sker , og det efterlader os tanker om broerne vi krydser på daglig basis , og tænkte på om vi kunne blive det næste. Vi ønsker at være i stand til at afgøre, om en bro er sikker
1 .
Lyt til eksperterne . Det er ikke idiotsikker , men ingeniører får særlig uddannelse for at afgøre, om en bro er sikkert . De kan lave fejl , og uventede situationer kan opstå ( en båd ramte en bro støtte , for eksempel ) , men generelt, hvis ingeniører gør en inspektion og fastslå, at en bro er sikkert, det er sikkert .
2 .


ved, hvem der har ansvaret for en bestemt bro . Hvis du er bekymret for en span du eller en elsket man krydser jævnligt , afgøre, hvem der er ansvarlig for vedligeholdelsen. Det er normalt bestemt af udpegelsen af kørebanen , der krydser det, så en bro på en amtsvej er under kontrol af County Engineer , og staten vil håndtere dem langs statens veje . Men spørg specifikke spørgsmål , da jurisdiktioner som staten og føderale regering kan dele ansvaret .
3 .
Hent poster . I mange tilfælde inspektionsrapporter er offentlige dokumenter , så tjek med din kommune eller stat transport afdelinger til at bestemme status for en bestemt spændvidde. Disse oplysninger , ofte i form af en rating , kan hjælpe dig fortælle , hvis de ingeniører mener, at en bro er sikker , og når det er nødvendigt, arbejde .
4 .
Forbered dig på at kæmpe for information . Da de fleste mennesker ikke er uddannet til at kigge på en bro og afgøre , om det er sikkert , du har brug for at høre fra eksperterne . Nogle agenturer forsøge at holde kontroloptegnelser private , tro du ikke forstår dem , eller frygt for, at terrorister kunne bruge oplysningerne . Fil en åben registre anmodning, hvis nødvendigt, og bede om hjælp til at fortolke dataene .

5 .
Følg pengene . Hvis en bro er vurderet dårligt du kontrollere, om der har været reparationer da denne placering var frigivet. Sørg for, at ingeniører er regelmæssigt inspektion broer , og at midlerne ikke bliver brugt andre steder . Også se på , om penge til anbefalede forbedringer blev omdirigeret til et andet projekt , da forsømt reparationer kan være et signal , som du afgøre, om en bro er sikkert .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.