hvordan man kan deltage i kliniske forsøg

Hverdagens nye lægemidler bliver skabt for at bekæmpe forskellige lidelser . Øjeblikkelig godkendelse er aldrig en given i medicinalindustrien . Mange stoffer og behandling protokoller er testet i en lille gruppe , før de får lov i den offentlige . Disse test kaldes kliniske forsøg . Her er hvordan man deltager i en
1 .
Kontakt forskning medarbejdere . Mange kliniske forsøg kan findes på clinicaltrials . gov . Der er også andre steder , hvor undersøgelser annonceres . TV og radio har ofte salgsfremmende teasere om kliniske forsøg finder sted i et bestemt område . Avisens klassificeret afsnit er også en god kilde til information .
2 .
Beslut , hvilken type undersøgelse er mest gavnlige . Interventionel undersøgelserne kan samspillet mellem investigator og undersøgelsen fag . Observationsundersøgelser grænse efterforskere ved at begrænse forskningen til blot at observere vis aktivitet og måle resultater .

3 .
Gennemgå inklusion og eksklusion kriterier . Kriterierne for inklusion skitserer , hvem der kan være i studiet , mens udelukkelseskriterier konturer , der ikke kan være i studiet . I undersøgelsen kriterier, herunder alder , køn og sygdom fase , bør præciseres .
4 .
Læs informeret samtykke . Målet med undersøgelsen er angivet i det informerede samtykke . Det er afgørende, at deltageren kender alle detaljer i forbindelse med de ønskede resultater af undersøgelsen . Enhver elementer, der ikke forstås i den informerede samtykke bør gennemgås med en kliniker . Alle spørgsmål vedrørende undersøgelsen skal besvares for deltageren før deltageren accepterer at gå videre med retssagen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.