hvordan man kan evaluere restaurant renlighed

Der er intet værre end at få madforgiftning efter at have spist ude på en restaurant . Den pris, du betaler for den bekvemmelighed i ikke at skulle forberede din egen mad vil pludselig virke stejl efter et besøg hos lægen og skulle tage et par fridage til at komme sig efter en dårlig mave . For at undgå en sådan kulinarisk " uheld ", kan det være klogt at foretage en hurtig evaluering af en restaurants renlighed før det besluttes at spise der
1 .
Se, om der er en løbende sundhedskontrol certifikat på en fremtrædende plads i virksomheden . Dette er den første indikation , hvis restauranten er sikkert at spise på eller ej.
2 .
Watch out for skadedyr . Kakerlakker , fluer , rotter og andre skraldemanden er sikre tegn på en usund virksomhed . Kom ud hurtigt .

3 .
Overhold arbejdere og håndterer fødevarer for at se om deres udseende er pæn og ren . Se, om de er iført handsker og hårnet . Restauranter , der fremhæver renlighed og fødevaresikkerhed vil insistere på, at deres medarbejdere overholder disse minimale forholdsregler .
4 .
Scan på toilettet facilitet . Det skal være rene , og der bør ikke være nogen utætheder i VVS . Der bør også være antibakterielle håndvask lotion og varmt vand til medarbejdere og kunder til at benytte . Skilte minde medarbejderne til at vaske hænder efter at have besøgt toilettet skal være udstationeret i betydelig steder .
5 .

Føl vægge og hårde overflader som du går rundt i restauranten . I rene institutioner, bør der være minimal støv og fedt på fingrene , da disse har en tendens til at indsamle bakterier .
6 .
Kig op i loftet og se om der er tilstrækkelig ventilation . Hvis alt hvad du kan se er en hvirvel af røg og tåge , chancer er ventilationen er dårlig .
7 .
Kig ned på jorden for at se , om gulvet er ren fra madrester og snavs .

8 .
Peek i madlavning eller køkkenet , hvis du er i stand til . Se, om det er overfyldt , eller hvis der er rigelig plads til de ansatte at flytte rundt . Kontroller, om der er ting stablet på gulvet , og hvis vandet strømmer på jorden . Hvis ja , tænk sig om to gange at spise der .
9 .
Sørg for, at rå fødevarer , især kød og greens er tilstrækkeligt adskilt . Krydskontaminering forekommer typisk, når rå kød kommer i kontakt med fødevarer , der forbruges ubehandlede såsom salater .
10 .

Walk uden for lokalerne og observere renovationsafgifter området . Se, om der er skyllevæsker , og hvis området er generelt rent eller beskidt .
11 .
mærke til hvordan de redskaber og borde renses . Arbejdstagere mod rene restauranter typisk desinficeres borde, møbler og menu og tør dem ned med rene håndklæder . Plader og redskaber skal være sprudlende og pibende ren .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.