hvordan man kan fejre den store amerikanske smokeout

Hverdagen, er over 15 milliarder cigaretter røget på verdensplan , der fører til flere og flere tilfælde af lungekræft , bronkitis , emfysem og mange andre langsigtede sundhedsrisici . Faktisk benytter enhver cigaret væk 7 minutter af dit liv , ifølge Verdenssundhedsorganisationen . I år , hvorfor så ikke deltage i et arrangement , der hjælper dig eller en anden gevinst alle dem tabt 7 minutter tilbage ?
Hvert år , den tredje torsdag i november, American Cancer Society sponsorer The Great American Smokeout , en begivenhed , hvor rygere tilsagn om at ryge mindre eller blot forlade for dagen . Arrangementet tilskynder rygere til at sparke deres vane med hjælp og støtte fra nikotinerstatningsprodukter , rådgivning eller bare familie og venner

Du skal bruge: .
beslutsomhed og en stærk vilje
Support .


1 .

træffe en beslutning og afslut . Du har intet at tabe og alt at vinde . Din sundhed afhænger af det . Ved at holde op , er du meget at reducere din risiko for at blive diagnosticeret med lungekræft , for tidlig ældning og emfysem blandt andre ting. De fordele, at holde op med at starte med det samme . Den amerikanske Surgeon General rapporter , at 20 minutter efter at holde op , dit hjerte og blodtryk falder . 12 timer efter , smider kulilte i blodet til det normale . To uger til tre måneder din omsætning forbedrer og din lungefunktion stiger , og listen holder gang ved og ved. Tænk på alle de penge du sparer såvel
2 .
Vælg en plan . Alle har en anderledes måde at give op med at ryge . Nogle forlade kold tyrker og aldrig se tilbage . Andre gradvist aftage deres indtag til nul . Stadig mange har brug for støtte for nikotin erstatning produkter og /eller familie og venner . Det kan være nyttigt at udskifte din rygning med noget andet , ligesom almindelige tyggegummi eller vand eller noget, du føler vil bidrage til at bremse din afhængighed . Du kan også tilmelde dig en stoppe med at ryge klasse til at hjælpe dig på vej .
3 .
Vær forberedt på at håndtere tilbagetrækning . The American Cancer Society siger , at tilbagetrækningen fra nikotin har 2 dele : det fysiske og det psykiske . Nikotinsubstitution produkter såsom pletter eller tandkød kan hjælpe dig med at håndtere fysiske symptomer , men da rygning er blevet sådan en indgroet del af dit liv , det psykiske tilbagetrækning udgør en større udfordring . Du er nødt til at indse, at tilbagetrækning tager tid at overvinde , og du skal aldrig sætte sig selv i en situation, hvor du føler, du vil tilbagefald . Undgå fristelse og udskiftning af negative ( rygning ) med noget positivt ( tyggegummi /lav kalorieindhold snack eller fritidsinteresser og motion ) vil hjælpe dig gennem tilbagetrækning .

4 .
Bliv op. Selvom du holde op for bare én dag for denne store begivenhed , bør dit endelige mål altid være at blive holde op. Tænk på hvor meget du har dit helbred og din tegnebog nydt godt af at begå dig på denne simple handling . Afslutning af et vane du har haft i lang tid synes næsten umuligt at gøre i ugen . Hvis du gør tilbagefald , så prøv ikke at blive for modløse , da mange ikke kan give ryge op til gode på den første prøve.
5 .
høste i alle fordelene . Når du har afsluttet for god , vil du begynde at indse , hvor vigtigt og værd at bruge tid fordelene er . Du er nu sundere i sind, krop og sjæl . Du kan bruge de penge, du har gemt på noget mere meningsfuldt , eller du kan gemme den . De mennesker omkring dig vil også være til gavn , ikke kun fordi de vil se, at du er sund , men i processen , vil du gøre deres liv sundere også , ved at sikre, at de ikke er omkring nogen passiv rygning .
6 .

Tilmeld dig Quitline . Quitline er The American Cancer Society 's hotline , som tilbyder en hjælpsom stemme , der virkelig forstår , hvad du går igennem . Det er også tilgængelig 24 timer i døgnet .

gode råd og advarsler


 • Mange quitters blive beskæftiget med vægtøgning forbundet fra at give op med at ryge . Lad ikke dette hindrer din vej til at holde op . De fordele, der er forbundet med at holde op med langt ude vejer den ekstra vægtøgning . Hvis du gør får vægt, som du ikke er tilfreds med , tage de nødvendige skridt til at miste det . I en verden af at være sunde , er der altid meget plads til forbedringer. Begynde at tilføje fysisk aktivitet ind i din rutine , drikke masser af vand og få nok søvn .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.