hvordan man kan forklare vertigo , når man betænker beruset

Vertigo er en betingelse , der gør en person føler det som om deres verden er spinding . Det er forårsaget af deres balance er ude af balance . Det er også en følelse af mathed , svimmelhed eller unsteadiness . Årsagerne omfatter brugen af visse lægemidler , kemiske toksicitet , Menieres sygdom , MS , slagtilfælde og andre forhold . Problemet bliver værre , når du er trukket over af politiet for vige
1 .
Den minutter dit hoved løfter fra puden om morgenen , hele rummet spins . Snuble til køkkenet for kaffe holde dit hoved og kollaps i en stol . Din partner går ind og tænker din aften i byen med vennerne venstre kan du drukket og hang over .
2 .
Ring til chefen og forklare , at du vil være ude i dag, fordi du er syg med vertigo . Hun kender alle fik sammen efter arbejde i går aftes og gik ud , så hun tror du faking syg . Hun lader det være kendt , at hun tænker din sag af svimmelhed er et slemt tilfælde af fulderikker .

3 .
Gå tilbage i seng før efter frokost og prøver at starte din dag over . Force et brusebad , mens du holder på skinnen , så du ikke vil falde ned . Denne gang svimmelhed kom med kvalme og det gør din mave gør ondt .
4 .
Sleep fra hoved- og mavesmerter i et stykke tid længere og derefter forsøge at gå på apoteket for medicin . På vejen , føler du dig svag og sno sig ud til siden af vejen . En politimand trækker bilen over og spørgsmål , hvis du har drukket .
5 .

Forklar rart officer , at det er et tilfælde af svimmelhed , der gør dig svimmel . Dumper du gå en linje test og også fingeren til næse test, men passerer breathalizer . Han lader dig slippe , fordi han indser du ikke fuld .
6 .
Gå hjem , græde og gå tilbage i seng . Når din partner kommer hjem , få op at snakke og falde på gulvet . Din partner er forarget og blade, mens du stadig er om der . Hjælp kommer , når hunden slikker dit ansigt og genopliver din sjæl .
7 .
skabe fred med din partner ved at forklare, hvordan svimmelhed mimicks den bedspins . Sværger til din partner , at natten ud med vennerne ikke forlade dig beruset , men på dette punkt , du ville nok hellere lider af en frygtelig tømmermænd end vertigo .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.