hvordan man kan " gå grøn " for begyndere

Det er nemt at være en " Grøn " supporter med alle de organice fødevarer , produkter og tjenester tilgængelige . Som mennesker er klar over , at vores planet er råber om hjælp , det er nødvendigt at gøre " grønne " valg og ændringer i vores livsstil er afgørende . Her er en simpel start for dem, begynder at følge de økologiske revolution . . .
1 .
Buy økologiske fødevarer . Indkøb økologiske eller lokale dyrket frugt og grøntsager bidrager til at støtte lokale landmænd , men er også en sundere valg for dig og din familie . Produkter som tomater , æbler og bær er ofte høj i pesticider og andre kemikalier , og bør altid købes økologisk . Samme med de fleste mejeriprodukter .
** Næste år måske prøve at dyrke din egen køkkenhave !
2 .
Papirkurv Papirkurv Genbrug ! Næsten alt er recycleable og det er nemt at gøre , så der er ingen undskyldninger . Find ud af om din byens genbruge program , se på websteder som greendisk. com der tager tilbage gamle cd'er og find ud af, hvilke lokale butikker vil handelen i gamle elementer, når du køber nye . For eksempel kan du genbruge gamle computere og mobiltelefoner , der er høje deponering elementer og bør drage nytte af , hvis muligt.

3 .
Ideen om genbrug er lige så vigtigt som genbrug . Skære ned på affald ved at begrænse en gang bruge genstande som plastik vandflasker , daglig take-out kaffekopper og plast indkøbsposer . Køb genbrugscontainere eller stofposer . Brug også websites som freecycle. org , hvor folk kan handle og donere næsten alt . Nogen vil gøre god brug af dine gamle ting og du kan hjælpe skære ned på det spild af vores planets ressourcer .
4 .
købe økologiske produkter , hvis muligt . Nogle økologiske varer er dyre , ligesom tøj ( økologisk bomuld eller denim ) , men nogle økologiske produkter er meget rimelige , og en meget smartere alternativ . Brug genbrugspapir for eksempel , vil det spare træer og hjælpe med at reducere forureningen . Eller økologiske rengøringsmidler , de er ikke-giftige , kemiske-frie valg , der er bedre for dig , luften og efterlader ingen rester bag .
5 .

Homes går grøn også med energi effektive husholdningsapparater , genanvendte byggematerialer og forskellige energikilder. Emner som energieffektive pærer vil ikke alene spare energi , men de holder længere end normalt glødelamper og vil reducere din elregning . Bambus gulve er en billigere alternativ til trægulve og det ser lige så godt og er en hurtigt voksende ressource , så det er sikkert for miljøet .
6 .
Husk, at du ikke nødt til at gå alt eller intet , blot at være opmærksomme og foretage ændringer på daglig basis er et vigtigt skridt . Lad ikke vand, der løber , hvis du ikke bruger det , slukker lyset, når du ikke er i rummet og tag energi-sugende computere og fjernsyn , hvis de ikke er i brug . Bare dreje varmen ned et par grader om vinteren og air condition op et par grader om sommeren vil falde affald og sænke dit el /gas regninger . Gør hvad du kan hver dag , og føle sig godt om det .

gode råd og advarsler


 • Husk, at selv om nogle økologiske produkter er dyrere ( for eksempel bær , kaffe og chokolade ) , de er af bedre kvalitet og ingen dårlige kemikalier eller pesticider . Den lille smule ekstra ville være det værd , da det vil være bedre for dig og din familie .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.