hvordan man kan gemme medicinske forsyninger til en nødsituation

Nøglen til beredskabet er at planlægge og organisere dine forsyninger , før en nødsituation strejker . Komplet akut medicinsk udstyr er et centralt element i enhver beredskabsplan . Afhængig af omstændighederne kan du ride ud nødsituation i dit hjem , eller du kan blive tvunget til at evakuere til et sikrere sted . Sørg for, at du gemmer akut medicinske forsyninger til begge tilfælde
1
Tag en opgørelse af over- the- counter . medicin , at medlemmer af din husstand bruger i løbet af hverdagen . Dette vil sandsynligvis omfatte forebyggende foranstaltninger, f. eks smertestillende ( voksne og børn ), mavesårsmedicin , kolde retsmidler , afføringsmidler , allergi medicin og andre sådanne poster .
2 .
Lav en liste over al receptpligtig medicin kræves af alle medlemmer af din husstand , herunder mærke , det generiske navn , og administrationen dosis og frekvens .

3 .
Køb en tre -måneders levering af både over-the-skranken og receptpligtig medicin ved hjælp af de indsamlede oplysninger i trin 1 og 2 . Hold to eksemplarer af alle recepter .
4 .
Pakke i en lufttæt beholder to måneders værd af de tre-måneders forsyning af over-the- counter og receptpligtig medicin . Omfatter også et sæt kopier af recepter . Det er bedst at opbevare medicin i lufttætte beholdere , som f. eks genlukkelige mad tasker eller vakuum sæl mad poser .
5 .

Placer det andet sæt af receptpligtige eksemplarer plus en måned værd af udbuddet over -the-counter og receptpligtig medicin i en lufttæt genlukkelig mad taske , og føje den til din bugout taske . En bugout taske er en rygsæk eller anden robuste taske , hvor du gemmer vigtige poster og 3 dage 'værd for overlevelse leverancer til hver husstand medlem i tilfælde af at du har brug for at evakuere din ejendom på kort varsel .
6 .
Tilføj en lille førstehjælpskasse til din bugout taske , og tilføje mere førstehjælp levering til dit hjem lager . God akut medicinske forsyninger til at gemme omfatte benskinner , elastikbind , isposer , slynger , sårbehandling forsyninger såsom gaze puder , peroxid og alkohol ; en akut tandlægehjælp reparationssæt , brænde gel , ansigtsmasker , ikke-latex gummihandsker og en god førstehjælp håndbog .
7 .
Konsolidere to måneders forsyning af medicin og alle dine hjem førstehjælp akut medicinsk udstyr i en stor , vandtæt , med låg gummi container . Label ydersiden af containeren klart , og opbevar det i et køligt , mørkt og tørt område af dit hjem . Sørg for at alle i din husstand ved, hvad der er i det , hvor man kan finde det, og hvordan anvender leveringer , der er indeholdt i den.

gode råd og advarsler


 • Postordre apoteker vil ofte lade dig købe et 90-dages levering af receptpligtig medicin til prisen for en måneds forsyning co-løn. Bare sørg for din læge skriver den oprindelige recept for en 90- dages levering med det passende antal påfyldninger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.