hvordan man kan købe en Taser

En Taser er ikke kun en forbrydelse kæmper for retshåndhævelsen , men de er nu let tilgængelige som selvforsvar elementer , der kan bæres af enkeltpersoner . Brug disse trin til at lære mere om taserudstyr og hvor og hvordan du kan købe en af dine egne
1 .
vide hvad man skal kigge efter i en Taser . Hvor langt er serien ? Hvor stor er Taser ? Kvinder vil have noget, der passer i en pung . Du kan også kigge efter de sikkerhedsforanstaltninger, der holder Taser fra aktivering uden for din kontrol og garantier eller andre funktioner , du måske ønsker .
to .
Sørg for at du lever ikke i en tilstand , hvor Taser pistoler er ulovlige . Disse stater er Hawaii , Illinois , Massachusetts , Michigan , New Jersey , New York , Rhode Island og Wisconsin .

3 .
Shop rundt på nettet for at finde ud af modeller og funktioner , der er til rådighed, såsom små fisk 700. 000 volt Mini Stun Gun for kun $ 59,99 . Du vil gerne sammenligne funktioner, der gør , at du får en nøjagtig prissammenligning .
4 .
Find en lokal selvforsvar produkt butik for at sammenligne funktioner og priser . Det vil også give dig mulighed for at købe med en bedre garanti og uden forsendelse . Du vil også vide, at du har at gøre med et velrenommeret selskab, når du har en butik til butik fra .

gode råd og advarsler • Gå til Taser virksomhedens hjemmeside for at lære mere om udviklingen af taserudstyr og deres forventede brug . De har også deres Taser produkter divideret med forbrugerne , retshåndhævelse og militære positioner , så der er ingen forvirring om , hvad du som forbruger bør og kan købe .
 • Sørg for at du ved, hvordan man korrekt brug en Taser . De kan være meget farlige for dig og andre, hvis den ikke bruges på den rigtige måde .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.