hvordan man kan læse en energi guide mærke

De er overalt, hvor du kigger i apparatet butikker i dag . Jeg taler om den lille gule klistermærker placeret på fronter af vaskemaskiner , tørretumblere , køleskabe og lignende.
Denne mærkat kaldes Energy Guide mærket , og det indeholder masser af oplysninger om energiforbrug af det pågældende apparat . Vide, hvordan man læser dette mærke er vigtigt, hvis klodens sundhed er en prioritet i dit liv . Så for at hjælpe med at uddanne apparat shoppere , her er hvordan man læser en energi Guide etiket .

Du skal bruge:
Et apparat med en energi Guide etiket på det
. .


1 .

På den øverste højre hjørne , vil du finde apparatets mærke og model nummer . Det vil også sige, hvilken slags apparat er det .
For eksempel kan det sige boblebad , Model # 654. 321 , Køleskab
to .
I øverste venstre hjørne , er apparatets funktioner , der er anført . Dette kan nærmere bestemte oplysninger som det indvendige rum størrelse køleskab eller fryser , eller lasteevne en vaskemaskine .
3 .
I midten af etiketten , vil du se et tal under ordene : "Dette Model Bruger . " Dette antal betyder omtrent , hvor meget energi denne bestemte model vil bruge i løbet af året .
Antallet er målt i kWh /Y eller kilowatt timer om året . Hvis den model, du kigger på har et højere tal end apparatet ved siden af det , så er det mindre energieffektive end de andre apparatet .

4 .
Under kWh /år nummer en skala . Over det , lyder det " Energi Brug ( kWh /år ) udvalg af alle tilsvarende modeller . " Umiddelbart nedenfor , vil du se en markør eller andet sted langs den skala , der betyder , når denne bestemte model falder i de vilkår sin energieffektivitet i forhold til andre lignende modeller .
Hvis markøren er længere til venstre , det kan du vide, at denne model er en af de mere energieffektive apparater i sin klasse . Længere til højre betyder, at det bruger mere energi end de fleste af sine konkurrenter .
5 .
Antallet nær bunden af mærkat med dollaren fortegn betyder, cirka hvor mange penge der kører dette apparat vil koste dig årligt . Det beløb er baseret på et nationalt gennemsnit af elektricitet satser , så det kan faktisk være en smule lavere eller højere i dit område .
6 .

Ved at lære hvordan man kan læse Energi Guide etiket , du kan øge dine chancer for at købe et apparat beregnet til at hjælpe med at reducere energiforbruget .
med den globale opvarmning en stor bekymring , den enkle handling for at erstatte dit gamle apparat med en nyere , energieffektiv man kan helt sikkert hjælpe med at bevare el , som til gengæld vil bidrage til at reducere emissionerne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.