hvordan man kan rapportere elevator skader

Elevator skader kan ske for enhver i mange forskellige situationer og under alle slags omstændigheder. Nogle skader kan være mindre , og nogle kan være livstruende . Elevator skader kan ske for både børn og voksne
1 .
Rapport elevator skader ved at bestemme den alvorlige skade først. Selvfølgelig , hvis det er en alvorlig eller livstruende skade skal du ringe 911 med det samme . Elevatorer ofte have en telefon på væggen ved døren til brug i nødsituationer . Brug denne telefon hvis den er tilgængelig , eller bruge din mobiltelefon til at ringe til katastrofebistand .
2 .
Vær forberedt på at give dit navn og din placering i rapporteringen elevator skader . Du skal give en klar beskrivelse af arten af enhver skade .

3 .
Gå til det relevante kontor for anlæg, hvor man oplevede en elevator skade . Uanset om din elevator skaden er sket i et indkøbscenter , en virksomhed kontor kompleks eller et undervisningstilbud , vil der være et bestemt sted for rapportering enhver form for skade . Spørg om vej til den offentlige sikkerhed Institut for anlægget , den generelle lederens kontor eller informationscenter .
4 .
Udfyld rette formularer, du vil blive givet for at rapportere elevator skader . Fonden skal have en hændelsesrapport formular, der er forpligtet til at rapportere skader . Du skal give fuldstændige oplysninger om, hvordan skaden er sket, og omfanget af din skade . En hændelsesrapport er behov for at anlægget skal kunne dække eventuelle udgifter til lægebehandling for dine skader , hvis det er nødvendigt eller relevant for situationen . I rapporten er også nødvendig for at reparere eventuelle funktionsfejl i elevatoren .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.