hvordan man kan rapportere en brand

Vidne til en brand kan være en alarmerende prøvelser. Det er ofte overvældende at vidne og er nødt til at rapportere en nødsituation . Bevare roen og indsamlet , da dette vil hjælpe dig til at huske vigtige detaljer . Brug disse trin til at lære mere om , hvad du skal gøre for at anmelde en brand og følger op med en hændelsesrapport
1 .
Ring 9-1-1 . Det indlysende svar bør altid være at ringe til 9-1-1 først , hvis du befinder dig i et område, hvor der ikke er nogen nødtelefon , kalder dig lokale politi eller brandvæsen .
2 .
Vær opmærksom . Jo flere oplysninger du kan give alarmcentralen , jo bedre information vil hjælpe de første responders . Disse oplysninger bør omfatte adressen på , hvor branden er beliggende , hvis der er nogen involverede personer og adgang til området .

3 .
Bo på scenen . Hvis det er sikkert at gøre det , ophold på scenen og vente på redningsmandskab at nå frem . Som den person , der ringede og gav det første svar information , er du et aktiv, når de ankommer til den scene .
4 .
indsende en rapport. Det er vigtigt ikke kun at dele dine oplysninger med nødsituationen personale, når de ankommer på scenen , men til at udfylde en politi -eller brand rapporten, mens din hukommelse er frisk . Dette kan være en stor hjælp senere i undersøgelsen , især hvis du så noget mistænkeligt eller ilden er styret en brandstiftelse .

gode råd og advarsler • Hvis du bor på et kollegium campus , vil din bedste opkaldet fra en ekstern telefon til din offentlige sikkerhed afdeling . De vil få hjælp hurtigt og være på scenen hurtigere end den kommunale brandvæsen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.