hvordan man kan ride en rutschebane

Hvor ellers , men en rutschebane kan du føler at du har forladt din mave bag , når du kører ned ad en stejl hældning eller hænge på hovedet , skrigende dit hoved hele vejen ? Hvis du aldrig har været på en rutschebane , men du gerne vil , her er nogle ting du bør vide , før du tager springet
1 .
Sørg for at du er den rette størrelse til coaster . Forsøg ikke at snige sig ind på turen , hvis du ved, du er for kort til at ride . Der bør være en måling pind ved indgangen af turen . Husk at sikkerhedsudstyret er designet til folk af en vis størrelse , og kan ikke beskytte dig korrekt, hvis du er for lille til turen .
to .
Kend dine grænser . Hvis du har helbredsmæssige problemer , herunder problemer med hjertet, ustabilitet i nakken eller ryggen , brækkede knogler , nylig operation , sygdom eller graviditet , bør du ikke ride en rutschebane . Hvis du tager blodfortyndende medicin , bør du også sidde turen ud for din egen sikkerhed .

3 .
Kontroller, skulderen bar er sikker i din bil . Turen Operatøren bør gå af og dobbelttjekke alle passagerer for at sikre, at de er forsvarligt sikret . Hvis du føler din bil er ikke sikker , eller du har andre spørgsmål , signalerer den operatør, før turen begynder .
4 .
Forstå , at coaster regelmæssigt kan stoppe på toppen af en bakke af flere årsager : en fare , en timing spørgsmålet med andre coaster biler , eller en passager har behov for hjælp. Slap-i et par minutter vil du højst sandsynligt blive på din vej igen . I mellemtiden kan du nyde din udsigt fra toppen af verden .
5 .

Relax . Hvis du skulle bruge millioner af dollars på at bygge en rutschebane , ville du ikke sørge for det er sikkert ? Rutsjebaner er grundigt inspiceret hver morgen for korrekt funktion og potentielle problemer . Hvis du stadig ikke er sikker , så spørg en ansat i forlystelsesparken om din sikkerhed bekymringer .
6 .
Ride kun, hvis du ønsker at ride . Rutsjebaner er beregnet til at være sjovt . Du må ikke have en spænding , der søger personlighed . Lad ikke nogen overbevise dig eller tør du at ride , hvis du virkelig er bange .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ser en tur operatør eller park ansat handler uhensigtsmæssigt eller ikke fuldt ud er opmærksom ( som dykke ned i en bakke med nachos , mens drift din tur ) , anmelde ham straks til forlystelsesparken kontor .
 • Medbring ikke løse genstande om bord på en rutschebane . Måske ønsker du at forlade dit briller bag ( hvis du ikke har brug for dem ) , pung , indkøbsposer , præmier eller dingle smykker med en person, du har tillid til , hvem der er ikke ridning , som en forælder eller en ven .
 • Gør alle en tjeneste , og ikke overbelaste din mave med mad før en rutschebane tur . Du kan fortryde den Coney hunden og bomuld slik at du wolfed ned , mens stå i kø . Du ønsker måske at vente og fordøje lidt først.
 • Ha 'det sjovt , men ikke goof ud , mens de venter på linje eller på turen . Lyt til alle instruktioner og opføre dig . Rutsjebaner er ikke plads til spil af enhver slags . Du kan blive bedt om at forlade parken , hvis du sætter dig selv eller andre i fare .
 • Hvis du har en vedholdende hovedpine efter en rutschebane tur , se en læge med det samme . Der har været rapporter om rutschebaner forårsager subduralt hæmatom i isolerede tilfælde .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.