hvordan man kan slå tre kort monte -svindel

Du har sikkert set det før-en forhandler sidder bag en papkasse , blander tre kort , en menneskemængde at samle på hans albuer . Du kan have spillet før , men du har sikkert ikke vundet . Et meget stort antal af de tre kort monte forhandlerne er mindre end en legitim , og de bruger alle mulige tricks . Den bedste måde at undgå at blive slået af forhandleren ? Bare sige nej
1 .
Se hænder . En fælles trick i tre kort monte er at gøre lidt meget nem kort arbejde , at en spiller kan følge , så distrahere spilleren for et splitsekund , længe nok til at gøre en anden switch . Husk , hvis du ikke følger kortet hele vejen , vil du ikke vide, hvilken en 'fik dronningen , eller hvad du leder efter .
2 .
Se penge op foran . En masse af de tre kort monte forhandlere reb i spillere uden at have nogen penge på hånden . Hvis de vinder , kan du aflevere pengene . Hvis du vinder, bliver de brød . Gaden er ikke et casino . Spørg forhandleren til at vise dig nogle grønne før spillet starter .

3 .
Spot shills . Forhandleren vil ofte henvende sig til nogle venner eller ' kollegaer ' for at hjælpe ham /hende at spille en mere kompliceret spil . Den shill vil foregive at være en fremmed , en almindelig spiller, som er " at vinde. " Lovlige spillere ( naive dem ) er tiltrukket af gevinster af denne shill , og få sig ind i spillet , men de ikke har tendens til at gøre det så godt .
4 .
Tilbagegang tilbud om nemme penge . Som nævnt ovenfor , er den bedste måde ikke at miste , er ikke til at spille på alle . Afværge øjenkontakt , gå ved hurtigt , og andre by-kyndige manerer vil hjælpe dig ud .
5 .

Må ikke få tilbage med posen . En sidste udvej af en forhandler er hurtigt hånden spilleren noget , såsom en taske eller en paraply , for at holde person, der står ved siden af ham som den hårde sælge fortsætter . Når en spiller forsøger at forlade , forhandleren råber " Du har fået mine ting ! " simulerer en tyveri . Må ikke blive fanget i dette , det skurk kan forsøge at skubbe noget i dine arme . Skubbe det væk kraftigt og komme videre . Forhandleren kan også forsøge at hånd du penge . Må ikke tage det . "gratis penge " vinkel er bare en kompliceret trick for at få dig følelsesmæssigt involveret i dit eget flår


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.