hvordan man kan spørge naboerne om ejendomsskatter

Det giver mening at spørge dine naboer om ejendomsskatter . I en masse fællesskaber , er ejendomsskatter bliver en endnu større aftale end de plejede at være . Som skoledistrikter løbende tilbringer mere og mere på den form for undervisning forældre ønsker , og cash-strapped stater cut finansiering , bliver byrden for skolen finansiering flyttet til boligejere . Dine naboer er dem , der har beskæftiget sig med ejendomsskat problemer, der eksisterer, og de kan give dig den scoop , men husk , de er kun et menneske . Tage deres vidnesbyrd med et gran salt
1 .
Find lang timere . Hvis du ønsker at finde ud af om ejendomsskatter , giver det mening at spørge folk der har boet i dit samfund i flere år . Den fyr ved siden af , der bevægede sig i sidste uge er sandsynligvis ikke kommer til at vide meget mere , end du gør. Spørg rundt for at se, hvem der har boet i dit nabolag længe nok til at vide om tendenserne i den lokale regering .
2 .
Find boligejere . Spørger lejere kommer ikke til at få dig de oplysninger, du har brug for . Ejendomsskatter betyde lige så meget for lejere , som prisen på te i Kina . Boligejere , på den anden side , være meget opmærksom , da dollars komme ud af deres lommer .

3 .
Find naboer , der forventes at være på forkant af udviklingen betingelser og være venlige nok at diskutere dem med dig . Boligejer , der sidder på verandaen hele døgnet stirrede tomt er en lang skudt , ditto med den udeblevne forældre med de 10 eller 12 " børn " , der arbejder på biler i ryggen parti. Find boligejere , der synes at have et fællesskab ånd .
4 .
være klar og til det punkt , når man spørger om ejendomsskatter . Bare at spørge " Hvordan ' bout de ejendomsskatter ? " vil ikke få meget af et svar . Desuden kan ejere af ejendomme ikke være glade for at dele med dig den nøjagtige værdi af deres egne ejendomme . Prøv at spørge om ejendomsskatter med en procentsats, også kaldet " møller , " at oversætte til et vist beløb i dollar per $ 100. 000 af vurderet hjem værdi .
5 .

Følg op med de lokale myndigheder . Tag oplysningerne dine naboer give dig og bekræfte det på de kommunale kontorer . Dette er ikke at sige, at dine naboer vil ligge , men de kan hengive sig til en lille selektiv regnskab .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.