hvordan man kan stille et kommunalt ingeniør om fortove

Du kan have dine grunde til at indsamle oplysninger om fortove i et bestemt område i en kommune . Kom data fra din kommune ingeniørens betyder navigere gennem en proces . Her er de trin
1 .
Kend baggrunden for projektet eller vej, du ønsker at spørge om . Sørg for, at du ved hvilket område du henvender dig til , hvem der ejer den, og som udviklede det .
2 .
Besøg det kommunale kontor for at kigge på inddeling og byggemodning kort . Notere ned detaljerne såsom planlagte vej bredder og hvor de offentlige forsyningsvirksomheder kan være . Kig på afstanden mellem græs mellem kantsten og hjem .

3 .
Ring det kommunale kontor . Tal med den kommunale leder eller kontorpersonale om planlægning af et møde med ingeniør .
4 .
Hold dine aftaler . Hvis du har oprettet en tid til at mødes på kontoret , være der til tiden . Kommunale ingeniører ofte arbejder på mange projekter på samme tid og gøre en masse arbejde " i marken, " så de kan ikke have en masse af tilgængelighed på kontoret .
5 .

Hold dig spørgsmål til det punkt. Når du taler til ingeniøren , være helt i front om dine bekymringer . Tale på en måde, ingeniøren kan forstå . Må ikke gå ud på følelsesmæssige tangenter , diskutere politik . Sørg for at du får de oplysninger, du har brug for .

gode råd og advarsler


 • Får du blokeret af kommunen ? Hvis personalet har undladt at returnere telefonopkald eller blokeret dig fra at se den offentlige udvikling registre , kan det være tid til at ansætte råd. En kommune er forpligtet til at holde beboerne informeret om alt, hvad der kan påvirke den offentlige sundhed og sikkerhed eller endda din ejendom værdier . Sørg for at du er rimeligt repræsenteret i den aktuelle politiske udvikling .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.