hvordan man kan tilmelde sig en gang!

Udgifterne til sundhedsydelser er hastigt stigende som mange mennesker kæmper ekstra pounds og fedme . Hvis folk kan kaste de ekstra pounds , kan mange sygdomme undgås . American Heart Association har påbegyndt Start ! Kampagne, der tilskynder til og leverer ressourcer til virksomheder, der søger at forbedre sundheden for deres medarbejdere gennem regelmæssig fysisk aktivitet . Hvis du ønsker at forbedre sundheden for dine medarbejdere , kan du overveje at indskrive i Start ! . Program
1 .
Download Brown Bag Præsentation og vise det til dine medarbejdere til at indføre fordelene ved at deltage Start ! programmet. Medtag en præsentation af statistiske oplysninger om fordelene ved regelmæssig motion til dine medarbejdere . Send en undersøgelse for at afgøre, hvor mange ansatte ville være interesseret i at deltage i Start ! programmet.
2 .
Deltag i Fit Friendly Virksomheder Program og arbejde hen imod modtage anerkendelse fra American Heart Association . Starte denne proces ved at have din CEO underskrive tilsagnet om at deltage i programmet . Når du har nået dit mål , sende din ansøgning og vente på panelet til at gennemgå det .

3 .
Få en American Heart Association 's Start ! Walking Program gang på dit kontor . Opret vandreruter omkring dit tjenestested . Etablere 30 minutter at gå pauser for medarbejdere, der deltager i Start ! programmet. Anerkende medarbejdere, der foretager væsentlige ændringer i livsstil med Lifestyle Change Award .
4 .
Deltag i Start ! Hjerte Gå eller blive en officiel sponsor . For information om tilmelding og registrering , kontakt dit lokale kontor af American Heart Association . Find telefonnummeret til det lokale kontor ved at indtaste dit postnummer på American Heart Association's hjemmeside .
5 .

Deltag i Start ! Walking på Arbejdspladsen dags program . Tillad dine medarbejdere til at bære sneakers for at arbejde som de slutter millioner over hele landet , der har forpligtet sig til at udøve for sundheden.
6 .
Lad dine medarbejdere til at bruge MyStart ! Online program til at spore deres fitness mål . Dette program er gratis og tilbydes af American Heart Association selskaber, der deltager i Start ! Walking Program .

gode råd og advarsler


 • Øg produktiviteten med 30 minutters gang pauser . Folk , der motionerer regelmæssigt har færre sygedage om året og er mere produktive , mens de arbejder .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.