hvordan man kan undgå kraftigt lejlighedsdrikkeri situationer

Hvis du er en over -the-top swiller af alkoholholdige drikkevarer , er det tid til moderate din opførsel . Træt af udgifterne , den uvelkomne konsekvenser, tømmermænd og sundhedsmæssige virkninger ? Tag kontrol for at undgå yderligere Tilnærmelse ved at få seriøst overvåge dine alkoholindtag og finde skridt til at mindske risikoen for at denne fælles impulsiv adfærd
1 .
Live i en tør tilstand . Okay , så du ikke kommer til at flytte bare for at hjælpe kampen binge drikke . Eller er du ? Under alle omstændigheder er det nemmere for drikker , når øl og vin findes ikke i supermarkedet midtergangen eller kvarteret dagligvarebutik . Pennsylvania og Utah i særdeleshed har specifikke love, der begrænser salg af alkohol til barer og distributionscentre , og hvis du bor væk fra disse , er det meget nemmere at tage en kold tyrker .
2 .
Købe små . Lav en dedikeret alkohol købe for en nat og derefter låse dig op derhjemme eller hjemme hos en ven . Tricket er at sikre, at du ikke gå ud igen for at købe mere senere .

3 .
Få en hjælper /spotter . En hjælper kan rådgive dig om din adfærd , kan en spotter tælle drinks for dig at lade dig vide , hvor mange du har haft . Men i sidste ende , er det dig, der skal være ansvarlig for din egen adfærd .
4 .
Hæld det ned i afløbet . Kronisk drikkere har lært dette trick : når du ved, du bør ikke drikke mere , brug aktive viljestyrke og følge op blot hælde drinks væk , ind i en vask eller badeværelse afløb . Berømte forfatter Stephen King sagde i sin erindringsbog , " On Writing ", at han plejede at gøre dette hver aften : andet , sagde han , flaskerne vil kalde ham fra hans søvn . Hælde alkohol væk er en anden del af at begrænse din egen adgang , en afgørende faktor i at undgå kraftigt lejlighedsdrikkeri .
5 .

Vær ærlig . Kommunikere med andre og med dig selv er en strategi for langsigtet kontrol . Binge drinking er normalt pakket ind i liggende eller vildledende adfærd . Andre vil forsøge at hjælpe dig, hvis de kender omfanget af problemet: at skjule ting fra elskede hjælper ikke nogen . Det bare gør fortsat binging adfærd . Kom dit drikkeri ud i det åbne , er det første skridt til nødvendige reformer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.