hvordan man kan undgå smitte fra hjerne -spisende amøbe

For nylig har nyhed død af seks personer i forbindelse med infektioner fra hjerne -ædende amøbe , at resultaterne fra svømning i forskellige vandområder . I denne artikel vil du lære lidt om denne historie og mulige metoder , der kan bruges til at forhindre den fortsatte smitte af disse hændelser

Du skal bruge: .
Lidt tid til at læse trinene i denne artikel .
.


1 .

Den første ting, du kan gøre for at forhindre infektion forårsaget af hjerne -ædende amøbe er at lære så meget som du kan kan på den amøbe , der er blevet inficere og dræbe enkeltpersoner . Den amøbe arter kaldes Naegleria fowleri ( Nuh-GLEER-ee-uh FOWL'-erh-øjet) .
2 .
Det er vigtigt at undersøge denne særlige eksemplar af amøbe med henblik på at bedre at forstå de forhold, hvorunder det tilstræbes , hvordan den feeds og meget mere.
3 .
Det er vigtigt at undgå visse vandområder . Disse omfatter dem, der er relativt varmt ( for det meste i de sydlige stater ) , er ferskvandsfisk , indeholder varme kilder , løbe fra planter, der er industriel karakter , og selv puljer, der ikke er korrekt passet .

4 .
Gennem de sidste tolv år har der kun været omkring tredive tilfælde af infektion forårsaget af denne amøbe . Dog har seks af dem anmeldt og dokumenteret tilfælde er forekommet i år 2007 alene .
5 .
Det er vigtigt at forstå , at denne særlige type amøbe kommer ind i kroppen gennem næsehulen . Det meste af den tid, det kommer ind i kroppen ukendt for offeret . Den mest almindelige situation er , når en person deltager i aktiviteter med vand .
6 .

Når amøben passerer næsehulen , det så gør sin vej til områder af kroppen , såsom hjernen , og selv rygmarven . Det vil derefter begynde at fodre på vævet , hurtigt ødelægge det .
7 .
Der er en række grundlæggende symptomer forbundet med infektion af denne særlige amøbe . De er som følger :
* Debut af en hovedpine , hvor der ikke kendte årsagen er til stede
* Oplev en feber
* Opkastning
* Kvalme
* Halsen af de enkelte vil føle og synes stiv
8 .
Som infektionen skrider frem , en person er tilbøjelige til at udvikle følgende symptomer :
* En ekstrem tab af balance
* tilsyneladende forvirring
* Short Attention Span
* Mulig Hallucinationer
* Krampeanfald

9 .
Det er vigtigt at forstå, at når symptomer på denne voldsomme infektion vises , død den enkelte kunne forekomme overalt fra et par dage til en uge .
10 .
Det er vigtigt at forstå, at dette hjerne -ædende amøbe ikke kan spredes fra en person til en anden .
11 .
Hvis du eller nogen du kender har nogen af symptomerne og har for nylig deltaget i vandaktiviteter , bør øjeblikkelig lægehjælp søges .
12 .

Når deltage i vandaktiviteter , kan du prøve at holde næsen lukket så meget som muligt . Dette er især tilfældet, når hoppe , dykning og lignende aktiviteter .
13 .
Må ikke røre op snavs på bunden af vandet , hvor du svømme i.

14 .
Hvis du ser advarsler om netop dette amøbe i et offentligt vandområde , undgå svømning der .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.