hvordan man laver en katastrofeberedskab kit i rødt kryds bevidsthed måned

Røde Kors tilbyder flere måder at hjælpe lokalsamfund og andre personer under bevidsthed måned . Ved at skabe en katastrofe beredskab kit til dit hjem eller skole , vil du være klar i tilfælde af en krise

Du skal bruge: .
Opbevaring bin
Katastrofeberedskab manual .
Ikke-letfordærvelige fødevarer .
Vand i plastflasker .

Batteridrevet radio .
Kompas .
Lommelygte .
Ekstra batterier .
Mindre værktøj .

Plastic Tarp .
Toiletpapir .
Hygiejnebind .
Anti-bakteriel sæbe .
Håndklæder .

Cleanser .
Støvler .
Parkacoats .
Ekstra tøj .
Tæpper eller soveposer .

Små puder .

Organisere Leverancer er nødvendige for en Disaster Preparedness Kit


1 .
Lav en liste kategorisere de forskellige leverancer , skal du bistå hinanden medlem af din familie . Beslut hvad du har brug for under planlægningsfasen , og du vil være mindre tilbøjelige til at glemme noget vigtigt i dit sæt
2
Sorter listen ( eller organisationsplan ) af følgende kategorier . : mad og vand , førstehjælp , over -the-counter medicin , redskaber og forsyninger , sanitet og tøj og sengetøj .
3 .
Vælg en stort opbevaringsrum bin at bruge som holder til din forsyninger . Køb en nem-at-transport container som en stor overdækket bin eller skraldespand kan med hjul .
4 .
Saml en tre -dages forsyning af mad og vand der skal medtages i sættet . Bring fødevarer , som er nemme at transportere og ikke-fordærvelige , såsom frugt og forkoges kød i dåser . Pack vand i plastflasker . Prøv at give en gallon vand per person per dag .
5 .
Fyld en boks eller tale om udbud med redskaber og forsyninger . I tilfælde af en katastrofe , skal du produkter til at hjælpe dig overleve og få information . Pakke en radio , der virker via batterier , et kompas , lommelygte , ekstra batterier , kort , små værktøjer som tang og en plastik Tarp .

Læg Kit og tilføje flere Supplies


1 .

Indsæt elementer i din katastrofeberedskab kit til en bevidsthed måneder seminar eller til brug i hjemmet . Start med den største poster først, hvilket vil være kasse med forsyninger , flasker med vand og fødevarer .
2 .
Fyld en pose med toiletartikler at medtage i beredskab kit . Pakke toiletpapir , feminine hygiejneartikler, plastikposer , anti-bakteriel sæbe , håndklæder og en form for sæbe .
3 .
Plan for din varme og komfort . Pakke en ændring af tøj til hver person med nogle beskyttelsesudstyr som arbejde støvler og parkacoats . Tilføj strøelse i valsede bundter , såsom tæpper , små puder og soveposer .
4 .
Tilføj alle de elementer til din bin og opbevar det i et sikkert , tørt sted . Undersøgelse Røde Kors manual for katastrofeberedskab ( se Resources nedenfor ) . Det er tilrådeligt at tilføje en kopi af denne til din kit til reference .

gode råd og advarsler


 • Hvornår lære hvordan man laver et kit under Røde Kors bevidsthed måned , don 't glemmer at indarbejde bleer , formel og mælkepulver til spædbørn .
 • Røde Kors anbefaler, at du foretager hensættelser til dem i din husstand , der har medicinske tilstande såsom insulin for diabetikere eller medicin til hjertepatienter .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.