hvordan man psykologisk håndtere en nødsituation

Forbereder sig på muligheden , der beskæftiger sig med , at komme tilbage til normal efter eller at tilpasse sig et nyt " normal "er alle stressede situationer . Når vi er i stand til at styre vores stress og reducere vores angst niveauer , vi klare mere effektivt
1 .
Få fakta . I en nødsituation er der ofte mange rygter i omløb . Vær sikker på at bekræfte de faktiske omstændigheder, inden du flytter videre .
2 .
Fokuser på , hvad der skal gøres med det samme . Vær sikker på at du har kontaktet de mennesker, du holder af , og de mennesker, der bekymrer sig om dig .

3 .
Lav en liste . Når vi er stressede , risikerer vi at glemme vigtige prioriterede områder.
4 .
Erkend, at du ikke kan styre den begivenhed, men du kan styre din reaktion på det . Mind dig selv, at det er normalt at være ængstelig i en nødsituation .
5 .

Må ikke komme nærmere ind på andre dårlige ting, der kan ske eller tilføje til din frygt ved at tænke skræmmende tanker . Prøv at trække vejret roligt og bruge alle stress reduktion teknikker, du tidligere har lært .
6 .
Lyt til radio eller se fjernsyn at holde sig orienteret . Lad dem ikke på konstant, hvis den konstante bombardement af informationer forstyrrer dig .
7 .
ikke slå dig selv op for , hvad du kunne have , burde have eller kunne have gjort anderledes . Fokus på den her og nu .

8 .
acceptere tilbud om hjælp . Vide, at hvis situationen var omvendt , ville du nå ud for at hjælpe andre . Spørg om hvad du skal bruge.

gode råd og advarsler


 • Prøv at tage et par minutter væk fra alle de vanvittig aktivitet at sidde stille og tænke tingene igennem for dig selv . Pas godt på dine fysiske, psykiske og praktiske behov , så godt du kan .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.