hvordan man underviser børn om flodmundinger

Hvis du har en mulighed for at lære børnene om flodmundinger , har du en chance for at instruere dem om betydningen af at bevare en af verdens mest betydningsfulde , svindende ressourcer . Børn har en afgørende rolle for opretholdelsen af disse smukke vand områder
1 .
Forklar børn, at en r¨ªa er en vandmasse i kystområder , som er delvist omgivet af land . De er ofte kaldt "overgangszoner , ' fordi de er der, hvor ferskvand fra floder eller vandløb blend med salt vand fra havet . Flodmundinger kan have mange navne , såsom bugten , lagune , lyd eller fjord . Der er 102 flodmundinger i USA .
2 .
Fortæl børnene , at flodmundinger er forskellige fra ethvert sted på jorden , og meget vigtige til verdens økologi . Flodmundinger er et vigtigt levested for mange planter og dyr, såsom havgræsser , fugle , krabber , hummere , fisk og krybdyr . De er et vigtigt sted for trækfugle til at spise og hvile .

3 .
Hjælp børn at forstå, at flodmundinger er truet på grund af forurening , og at verdens flodmundinger bliver mindre . Uden flodmundinger , at mange af de væsner, der lever der måske ikke overleve .
4 .
Stress til børn , de har en vigtig rolle i bevaring og restaurering af USA 's flodmundinger . Der er mange måder , de kan blive involveret . Flere projekter er relevant for børn kan findes på Gendan America 's Flodmundinger hjemmeside ( se Resources ) .
5 .

Mind børnene om, at flodmundinger er populære steder for sjov rekreative aktiviteter såsom sejlsport , svømning , dykning , jagt og se på fugle .
6 .

Bestil et gratis plakat med titlen " Flodmundinger : Scener af Transition " fra Miljøstyrelsen ( se Resources )
7
Tjek National Marine Educators Association for information om marine og . akvatiske undersøgelser og tips om hvordan man underviser unge om flodmundinger (Se nedenstående ressourcer ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.