hvordan du kan genbruge affaldssække

Der er et par ting, du kan gøre i hjemmet for at hjælpe genbruge affaldssække

Du skal bruge: .
trash poser


1
1 . . Første ting først , er de fleste virksomheder begynder at tage papir og plastposer , så de kan bruge dem igen . Steder som Wal-Mart , har nu stationer eller kasser , som deres døre , så folk kan tilpasse deres tasker ind i deres butik at genbruge . Næste gang du skal foretage en rejse til Wal-Mart , tage dine tasker med dig , så du kan placere dem i papirkurven .

2 .
2. One af mine yndlings måder at genbruge dem er at bruge dem som skraldespand liners . Jeg har en lille skraldespand , der i alle rum i huset og små poser er perfekte for dem . Dette også holder mig fra at skulle købe små papirkurven poser i butikken , som hjælper mig til at spare penge . Dette er en anden stor budgettering spids.
3 .
3. A ven kom op med dette næste idé, da hun er ejer af en kat , hun bruger dem til at line hende kattegrus kasse og også bruger dem som handsker , når hun er nødt til at bruge pooper scooper .
4 .

4. Instead at købe bobleplast , kan du bruge dem i deres sted. Da jeg flyttede , jeg brugte alle vores plast affaldssække til at proppe i og omkring brække . Det fungerer som en charme og igen , vil det hjælpe dig med at spare penge, når du ikke behøver at købe bobleplast , som kan være dyre .
5 .
5. Hvis du er emballage ting væk , kan du bruge dem til at gemme ting som dine sko i , så de ikke får snavs på alle dine andre ting . Jeg har også fundet en stor brug for dem til at afslutte ting som toilettet stemplet , så det ikke skaber en rod .
6 .
6. Try gemme en i din bil eller taske , så du kan holde papirkurven i det retmæssige plads . Jeg holder en i min bil , så jeg kan sætte mit affald i det , så det ikke lykkes at få i gulvet bord og derefter smidt ud , når jeg komme ind og ud af bilen . Dette vil hjælpe til at holde kuld ud af jorden .

gode råd og advarsler


 • Der er masser 's af måder, du kan genbruge trash poser , bare brug din fantasi og se hvad du kan komme op med . Genbrug er en fantastisk måde at spare penge og hjælpe Jorden på samme tid .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.