hvordan du kan genbruge kviksølv termometre

Kviksølv er et meget giftigt materiale og kviksølv termometre bør genbruges og ikke kasseres . Genbrug kviksølv beskytter miljøet. Grundet kviksølv toksicitet, er kviksølv termometre erstattes med mindre giftige typer termometre såsom digitale termometre
1
<. br > Genbrug en kviksølvtermometer på et giftigt materiale genbrugsplads . Store genbrugspladser er rustet til at håndtere giftige materialer, men ringe i forvejen først at se, om de tager kviksølv .
2 .
Put kviksølv termometre i samme genanvendelse bin som pærer og batterier . Smart genvindingsvirksomheder vil have en særlig beholder bare for genanvendelse af giftige materialer såsom batterier og pærer .

3 .
Kontakt staten miljømæssige eller naturressourcer agentur . Disse styrelser har alle genbrugsprogram kontorer . Statslige miljøagenturer er forpligtet ved lov til at hjælpe med korrekt bortskaffelse af giftige materialer .
4 .
Ring by og statsamter . Lokale myndigheder over hele USA har lagt mærke til det voksende problem med kviksølv i miljøet og tager handling . Bortskaffelse af fast affald love er blevet strengere, og lokale regeringer tager skridt til at skabe en grønnere fremtid .
5 .

Start en lokal kampagne for at få en regelmæssig giftige materialer pickup dag . Folk er mere tilbøjelige til at holde fast giftige elementer , såsom kviksølv termometre , hvis de ved, de kan disponere over dem ordentligt i fremtiden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.