hvordan man bruger internettet i en miljøvenlig måde

Beskyttelse af miljøet er blevet et varmt emne i de seneste år . Mange enkeltpersoner forsøger at " gå grøn " i deres dagligdag ved at etablere vaner og produkter , som er miljøvenlige . Selvom du ikke kan tænke på det i første omgang , er det muligt at bruge internettet på en grøn måde , uanset om din virksomhed eller personlig brug . Nedenfor er skridt til at hjælpe dig udføre grønne online-aktivitet
1 .
Opret en Facebook-profil for miljøvenlige internetadgang . Internet-udbydere som Green ISP ( se Resources nedenfor ) kører deres virksomhed med soldrevne kontorer og endda plante et træ på dine vegne , når du tilmelder dig deres bredbåndsforbindelse.
2 .
Start en blog på dit websted, der omtaler , hvordan den enkelte kan gå grøn i deres hverdag . Også give eksempler på , hvordan du eller din virksomhed er ved at gennemføre miljøvenlige teknikker så godt.

3 .
Deltag en Internet forum om grøn virksomhed . Bidrage med dine ideer og lære måder, du kan skifte til mere grøn vaner fra andre .
4 .
Giv links på din hjemmeside til grønne organisationer og flere oplysninger om at være miljøvenlig . Jo flere ressourcer folk har , desto bedre vil de forstå virkningerne en ændring i deres livsstil kan give.
5 .

Doner til online velgørende organisationer , der støtter miljøet ( se Resources nedenfor) .

6 .
Sluk for computeren, når du ikke bruger det til en længere periode for at spare energi . Selv de små ting, du gør en forskel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.