hvordan man bruger kemiske henvisningscenter

The Chemical Henvisning Center eller CHEMTREC er en 24 timer HAZMAT kommunikationscenter. CHEMTREC blev grundlagt i 1971 for at give støtte til brandmænd politifolk og andre nødsituationer reagere enheder . Det har siden udvidet til at give støtte til afskibere , der håndterer , distributører , detailhandlere og forbrugere . CHEMTREC service specialist svar næsten 300 opkald om dagen og har med succes håndteret mere end 1 million HAZMAT nødsituationer i forbindelse med siden 1971
1 .
Ring eller besøg CHEMTREC om oplysninger eller at blive registreret som en afsender , transportør eller oprydning contracor . Tallet for CHEMTREC er 1-800-262-8200 . Deres hjemmeside er Chemtrec. org . Registrering med CHEMTREC gør oprydning af udslip hurtigere og problemfri . Tilmelding til CHEMTREC er gratis .
2 .
Rapporter spild eller hændelse . Ringe til alarmcentralen på 1-800-262-8200 at rapportere et udslip . Hvis udslippet er lille, CHEMTREC service specialist informerer dig , hvordan man korrekt ren og bortskaffelse af materialet . Hvis det er et stort spild , de kontakte HAZMAT hold i dit område for at tage sig af hændelsen .

3 .
Få ordentlig uddannelse af HAZMAT spild . CHEMTREC tilbyder workshops og leverer informationer om workshops i dit område . Træningen er for oprydninger og andre situationer vedrørende farligt materiale .
4 .
Udforsk CHEMTREC hjemmeside . Det tilbyder pressemeddelelser og artikler til forskellige typer af HAZMAT situationer . På hjemmesiden indeholder også oplysninger om reglerne for HAZMAT materialer og hvordan man kan rense op forskellige typer af spild .
5 .

Spørg CHEMTREC hjælpe dig med at forberede medarbejdere eller nødsituationer responders med øvelser og øvelser . CHEMTREC opstiller øvelser og øvelser for at forberede hold . De lærer dem hvordan man effektivt behandle med et kemisk nødsituation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.