hvordan man gør miljøvenlige catering

Hvis din virksomhed er catering , så du muligvis ser tendenserne i kundernes ønsker mere organisk eller øko-venlige catering . Miljøbevidstheden er mærkes i løbet part planlægning , og selv om der er nogle tilbageslag , der kunne bremse denne tendens som prissætning og tilgængelighed af produkter, der er måder at bekæmpe dem , så du kan tilbyde den mest øko-bevidste catering muligt . Læs videre for at se , hvordan

Du skal bruge: .
Farmers Market eller økologiske grossist i nærheden begivenhed placering
. Genanvendelig sengetøj , tallerkener og glas .
Soja-baserede stearinlys .
Bæredygtig dekorationer .


1 .
Lær det lokale terræn i nærheden af din næste arrangement for at finde ud af placeringen af landmandens markeder , og hvad de foretager . Mange af disse lokale producenter bære økologiske produkter. De fødevarer, er friske og lokale , og behøvede ikke at være fløjet eller kørt i til salg . Du kan søge efter de lokale slagtere eller fisk markeder , så godt. Holde levering lastbiler væk fra vejene sænker emissioner og gør det til en billigere produkt . Når din klient vælger deres menu , vil du vide , hvor mange muligheder du kan give fra de lokale landmænd eller økologiske sælgere . Dette er en enkel måde at afværge de højere omkostninger ved en organisk begivenhed , som kan afskrække kunder fra at gå denne rute for at spare et par dollars i sidste ende.
2 .
Tilbud menuer, fremhæve sæsonbestemte produkter og fødevarer , som også kan hjælpe med at sænke dine samlede omkostninger . Sælg det punkt , at fødevarer fra den rigtige sæson kan føje til den naturlige indstilling af en organisk begivenhed .

3 .
I tilfælde af at du ikke kan give alt for menuen fra lokale indehavere , så prøv at finde økologiske-baserede købmandsforretninger til dine emner . De kan være lidt dyrere , men omkostningerne for miljøet i sidste ende er meget lavere .
4 .
Når man ser for udsmykning og tilbehør emner , gå med bæredygtig eller genanvendelige produkter i stedet af papir eller plast . Soja stearinlys er en mere miljøvenlig valg , og hvis det er muligt, at holde store dekorative stykker , der skal genbruges prøve . Det vil reducere omkostningerne for dig og falde unødvendigt affald .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.