hvordan man har en miljøvenlig køkken

Med dagens miljøproblemer , er at leve en mere grøn livsstil vigtig for mange familier . Ofte folk konverterer deres køkkener , da der efter alt køkkenet er centrum i hjemmet . Overfører dit køkken til at være en mere miljøvenlig værelse er nemmere end man skulle tro . Enkle ændringer kan ske , som vil hjælpe med at gøre dit køkken mere miljøvenlige , men stadig lade det funktionelle til dit daglige brug
1 .
Hvidevarer
Der er mange enkle justeringer, du kan gøre for at dit køkken apparater, som vil reducere dine negative indvirkning på miljøet . Fra og med køleskabet er klogt , fordi det er en af de største affald af energi i dit hjem . Du bør altid sætte temperaturen på dit køleskab mellem 38-42 grader Fahrenheit/3-5 grader Celsius . Aldrig holde døren åben for længe og prøve at få alt, hvad du har brug for på en gang , så du kan reducere mængden af gange dit køleskab er åbnet . På din brændeovn et par enkle ændringer vil få dig til at spare på energien så godt. Brug en elkedel i stedet for en gryde til at koge vandet, fordi kedlen bruger mindre energi end i ovnen. Invester i glas pander , fordi de varme hurtig end metal . Prøv at bruge gryder og pander , som omfatter hele brænder , fordi den bruger mindre energi til at varme på den måde . Medmindre din bagning , skåret ud forvarmning af ovnen . Tø mad , inden du tilberede at reducere ovn tid . Når det kommer til din opvaskemaskine , kun køre den , når du har en fuld belastning . Derudover slukke for den , åbne døren og lad det lufttørre efter skylning .
2 .
Brug Mindre
Der er mange små måder, hvorpå du og din familie kan skære hjørner for at hjælpe miljøet . Starte med ikke at lade dit vand løbe , mens du gør retter . Du kan også bruge mindre papir produkter ved at skifte fra papir servietter til stof og fra papirservietter til klude . Når du køber mad til dit køkken overveje at købe bulk poster , fordi de bruger mindre emballage . Vælg mad pakket i containere , som du ved du kan genbruge , når du bruger dem . Køber økologiske fødevarer , er det bedre for dig og miljøet . Prøv at købe frugt og grøntsager lokalt . Det er ikke kun understøtter den lokale økonomi , men reducerer mad transport , og dermed har en mindre indvirkning på miljøet . Desuden, når behovet opstår for at opbevare mad, så brug glasbeholdere hvis det er muligt eller genbrug plastbeholdere stedet for at smide dem væk .

3 .
Der er naturligvis store ændringer du kan foretage ud at disse små ændringer . Konvertering til ENERGY STAR apparater hvis det er muligt er absolut klogt . Reducere din brug af vand og apparater helt er foreslået . Hvis du virkelig modig , kan du også kompost din madrester til brug sammen med din egen økologiske have . Pointen er , hvis du reducere , genbruge og genanvende du vil have gjort din del og hvis alle gjorde disse små ændringer, vi ville hurtigt bevæger os i retning store forandringer.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.