hvordan man har en miljøvenlig livsstil

Med taler om miljø, konstant i nyhederne , hvordan vi lever en mere miljøvenlig livsstil ? Og kan vi gøre det uden at ofre vores livskvalitet ? Svaret på dette er-helt ! Men der er en række ændringer , du skal gøre i din hverdag , som vil hjælpe miljøet . Her er nogle tips til at overveje

Du skal bruge: .
Økologiske produkter
Duft-fri vaskeri produkter .
Eddike , hvid og cider .
En regn indsamlingsordning.

Klud indkøbsposer .
Lav-flush toiletter .
Lavt flow brusehoveder .


1 .

Den første ændring er , hvordan du spiser . Hvis du ikke allerede , købe og spise økologiske fødevarer . De er dyrket uden pesticider , så færre kemikalier gå ned i jorden ( og i vores grundvand ) . De er sundere for dig også!
2 .
Prøv voksende din egen økologiske fødevarer . Overveje at starte en kompostbunke . Det er nemt at lave , tager minimal indsats for at fastholde og kan være en god kilde til organisk kompost senere . Check med en lokal planteskole eller gå online for at få tip om , hvordan man opretter en kompost bunke ( så enkel eller så kompliceret som du ønsker ) .
3
opretter eller installerer en regnvand system

4
Genbrug alt muligt . . . -batterier , dåser , flasker , plastik , papir Selv aluminiumsfolie .
5 .
Brug en klud eller lærred poser , når de handler . Fjerne disse tynde plastikposer , der er farlige for miljøet .
6 .

Skift til lav-flush toiletter og lavt flow brusehoveder . Du sparer vand og se din vandregningen gå ned .
7 .
Installere og bruge loftet fans . Du vil reducere dine elektriske bruge (og spare penge ) .
8 .
Eliminer husholdning giftstoffer og kemikalier som aerosolspraydåser og slibende husholdning rengøringsmidler . Prøv at bruge eddike til at rense indendørs overflader .
9 .
Minimer parfumer , både dem til personlig brug ( parfume , cologne ) og fra produkter som luftopfriskende ( plug -in 's , også ) , vaskeri og parabol rengøringsmidler. Dufte kan være overvældende , og kun delvist skjule andre lugte .
10 .
Buy produkter fremstillet med eller af genbrugsmaterialer . Der omfatter retter ( virkelig ) , emballage , byggematerialer , regenereret træ og plastprodukter . Holde denne cyklus går rundt !
11 .
overveje at investere i alternativ energi som sol eller vind . Der er skattefradrag og rabatter , der skal havde for at opveje nogle af omkostningerne , og du vil spare på dine utility omkostninger .
12 .
Gå eller cykel når det er muligt på ærinder , at arbejde , når du kan . Du får nogle gode motion og hjælpe planeten på samme tid .
13 .
Endelig , køre en mere energieffektiv bil . Hvis du har fået en gas Guzzler , kan det være tid til at opgradere en smule . Kig ind i en hybrid eller elbil , hvis du kan . Hvis ikke , gå til noget, der har forbedret kilometertal .

gode råd og advarsler


 • Når havearbejde økologisk , skal du sørge for at bruge økologisk muld og organiskekompost . Hvad du putter i jorden virkninger kvalitet og sundhed af, hvad du får fra det .
 • Hvis du har et værelse lugt , du ønsker at slippe af ved at placere små retter af cider eddike rundt . Efter et par minutter , forsvinder lugten , og du undgår at lægge ubehagelige kemikalier i luften .
 • Undgå plastik lavet med PVC ( primært Reynolds Plastic Wrap ) .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.