hvordan man kan ansætte en professionel delouser

Skolen embedsmænd over hele verden angst retsmødet , at en af deres elever har lus . Hvis du kører en skole , daginstitution eller børnehave , og hovedlus inficerer en af dine omkostninger , kan det være tid til at kalde en professionel . Finde og ansætte en delouser behøver ikke at være en stor opgave
1 .
Check amtet sundhed afdelingen for navne på pålidelig delousers .
2 .
Find ud af , om en lokale University Medical Afdelingen har anbefalinger om at ansætte en professionel delouser . Ofte programmer på lokale universiteter beskæftige sig med hovedlus . Tjek i programmet for at se, om der kan anbefale professionelle .

3 .
Beslut , hvor meget service, du ønsker fra delouser . Der er flere niveauer af service, delousers tilbud. Du er nødt til at beslutte , om du vil have ham til at komme i eller bare høre .
4 .
Afgør om en delouser skal tjekke alle hoveder , hvis du har hende komme til din institution . Undertiden delouser kontrol hovedet og nogle gange fra time til time .
5 .

Lej delouser at ryges lokaler , hvis nødvendigt . En delouser kan have at gøre mere end blot et hoved check for at slippe for uønskede lus . Han kan være nødvendigt at fjerne dem fra området , især klud poster .
6 .
Se om du kan gøre det aflusningsanlæg selv ved hjælp af en professionel delouser 's rådgivning. Forklar dit problem og se om der er en chance for, at du kunne fjerne lus uden en professionel .
7 .
Brug gratis information , der tilbydes af hovedlus Hotline . Denne hjemmeside tilbyder grundlæggende oplysninger om aflusningsanlæg og giver en liste af frivillige med aflusningsanlæg erfaring , at du kan ringe til .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.