hvordan man kan beskytte dig selv og miljøet

Beskyttelse af miljøet er noget, vi høre mere om hele tiden . Det gamle ordsprog " du er hvad du spiser " har en ny drejning i disse dage-hvad du spiser påvirker både dig og miljøet . På samme tid, skal du hvad , og hvordan du gør det påvirker den luft du indånder . Det er vigtigt at lære at beskytte dig selv og miljøet på samme tid-her er hvordan

Du skal bruge: .
Eddike , hvid og cider
Bagepulver .
Økologisk duft-fri rengøringsprodukter .
Økologiske fødevarer .

Ikke-brændefyring alternative varmeanlæg .


1 .
Lad os starte med hvad du spiser. Fremstil vokset med agroindustrien ( store erhvervskunder ejet landbrug bekymringer ) dyrkes med pesticider , kemikalier og produkter , der har vist sig at være skadeligt for både miljøet og for os . Vask producerer i vand , før du spiser dem knap fjerner en brøkdel af det . Spise økologisk frugt og grønt nedskæringer disse pesticider dramatisk .
2 .

Have økologisk uden kemikalier og pesticider , herunder kompostering og jord ændringer . Dine grøntsager vil være friske , levende og indeholder flere næringsstoffer end hvad du ville købe i supermarkederne. Det er ikke svært at gøre . Og spise mad, du har dyrket selv, at sunde bare smager bedre .
3 .
Beskyt dig selv indendørs . Start med at fjerne husholdning giftstoffer og kemikalier , herunder alle duftende aerosoler og de plug i luftfriskere . Alle af dem kan udløse allergi hos både mennesker og kæledyr .
Rengøring med hvid eddike er en effektiv måde at desinficere og deodorize . Til rengøring overflader , fortyndes med lige dele vand . Opbevares i en ny eller ren sprayflaske til regelmæssig brug . Brug små retter af cider eddike til at fjerne husstand dufte . Det kan tage længere tid , men det virker så godt og du er ikke at sætte kemikalier i luften .
4 .
Brug bagepulver i stedet for kommercielle slibende rensemidler til at skrubbe køkken overflader . Brug den som en deodorizer i frysere og køleskabe .

5 .
Minimer parfume i dit miljø . Hvis du bruger en stærk parfume eller cologne , overveje lettelse op . Flere mennesker oplever miljø allergi og parfume er ofte udløser . Vær opmærksom og brug tilbageholdenhed med disse .
Rengørings -og vaskemidler er fulde af parfume . Næste gang du går ned i vaskeriet produkt købmand midtergangen , bemærker den stærke dufte . Der er naturlige alternativer , der ikke overvælder sanserne .
Eddike er fantastisk til vasketøj . Brug en halv kop i vasken i stedet for skyllemiddel . Det hjælper også nedbryde vaskemidler , hjælpe med at fjerne rester .
Køb duft-frie eller naturlige vaskeri produkter . Mange rene lige så godt som de andre .
6 .
Indendørs opvarmning kan skade miljøet , inde og ude . Med stigende gas -og el- priser , er flere mennesker, der bruger brændeovne . Tjek ovne afbrænding alternative brændstoffer såsom pellets , majs eller biomasse . Disse ikke producerer creosot ( som træ gør ) , og mange har nær nul kulstof output .
7 .

Folk i landområderne vide om luftforurenende stoffer. Traditionel udendørs trash brændende skaber en tilrøget trænger dis , der kan forårsage sundhedsrisici . Mange amter er der forbyder denne praksis , at tilskynde folk til at tage grønt affald til lokale lossepladser for korrekt bortskaffelse . Dette hjælper med at beskytte mennesker og miljø .
8 .
Se, hvad du kører hver dag, og hvor hurtigt du kører det . Er din bil en gas Guzzler ? Hvis det er tilfældet , overveje at udskifte den med en mere gas effektiv en , eller endda en hybrid . Jo mere effektiv den er , jo mindre drivhusgas går ind i miljøet .
Kør på eller under fartgrænsen . Det sparer gas , det er sikrere og sætter mindre forurenende stoffer i luften .
Der er en masse du kan for at gøre beskytte dig selv og miljøet . Start med en eller to ting-selv , der vil gøre en forskel

gode råd og advarsler


 • Der er sorter af brændeovne at vælge imellem , fra pejseindsatser til . fritstående , og prisklasser variere .
 • fleste isenkræmmere nu bærer naturlige og økologiske produkter til at hjælpe dig lykkes i havearbejde økologisk .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.