hvordan man kan dekorere miljøvenlig

Mange mennesker finder sig ønsker at opdatere eller ændre udseendet af et rum i deres hjem i løbet af året , men vidste du , at noget så simpelt som at ændre farven på maling i din foyer kan påvirke miljøet negativt ? Det er nemt at glemme, at det meste af hvad vi gør , kan tage en vejafgift på vores planet , så læs de næste par skridt for at undgå at såre Moder Jord , mens du genfremstille eller indrette dit hjem

Du skal bruge: .
Cork gulve <. br >Vandbaseret maling .
Økologisk sengetøj .
Soy stearinlys .
Initiativ .


1 .
Det første skridt til øko-venlige udsmykning tænker på, hvordan dit køb eller remodel kan påvirke miljøet omkring dig . At være bevidst om dine valg og produkter vil hjælpe dig med at mere miljøvenlige beslutninger .
2 .
Når du har besluttet det udseende, du ønsker , at tage lidt tid til at besøge loppemarkeder , værftet salg og forsendelse butikker for at se om du kan finde en blidt brugt model af din vare , der kan opdateres til at passe til dine behov .

3 .
Hvis du er på udkig efter træ elementer , og du skal købe nye , så prøv for dem med FSC ( Forest Stewardship Council ) certificering . De har været fremstillet på en bæredygtig måde med mindre miljøbelastning .
4 .
Når maleriet , undgå latex-baserede malinger og vælger vandbaserede dem . Latex maling er fulde af olie -baserede kemikalier , der aldrig fuld sprede , hvilket betyder, at malingen er at give slukket skadelige gasser, som er skadelige for atmosfæren i hele levetiden af malingen på væggen .
5 .


Hvis du udskifter gulve , kan du overveje kork som en mulighed, kan det være farvet til at matche dine da © kor og er blødere og varmere end et trægulv eller fliser . Kork kan købes i fliser, klik sammen til én stor stykker , så man undgår unødvendig overskydende affald .
6 .
Tæppefliser er en mere miljøvenlig løsning end ruller tæppe for samme grunden til, at kork fliser arbejde . Mulighed for at købe kun den mængde af fliser der er nødvendige for den nødvendige plads reducerer overskydende affald .
7 .
Når du køber sengetøj , gå økologisk og undgå overflod af kemikalier, der er afgiver overskydende drivhus gasser . De fleste plader er behandlet med formaldehyd for at gøre dem blødere , men økologisk bomuld plader er lige så bløde og er ikke fyldt med kræftfremkaldende stoffer .

8 .
Hvis du bruger lys i dit da u00A9 kor , så vælger soja-baserede mærker , som ikke udsender toksiner , når de brændes .
9 .

andet tilbehør skal være bionedbrydelige , hvis det er muligt . Der er flere designere , der tilbyder smukke produkter , som i sidste ende vil bryde sammen, i stedet for uendelig fylde lossepladser . Hvis du ikke kan finde bionedbrydeligt , så gå med tilbehør lavet af genbrugsmaterialer .

gode råd og advarsler


 • For leverandører af økologisk bomuld ark prøve Eco-mall website.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.