hvordan man kan følge EPA ’s overholdelse af miljølovgivningen krav

Du kan ikke tillade sig at ignorere miljølove . EPA har nøje overholdelse krav om, hvordan virksomhederne indvirkning vand , luft og jord . Du beskytter dig selv og dit samfund , når du overholder reglerne . Følg disse trin for at undgå at komme i problemer
1 .
Opret en liste over din virksomheds miljøforhold . En landbrugsbedrift er nødt til at bekymre sig om luftforurenende stoffer , for eksempel . For enhver medicinsk arbejde , er du nødt til at disponere over din beholdere , emballage , ubrugte stoffer og udstyr ordentligt for at undgå problemer med EPA .
2 .
Check med eksperter i din virksomhed til få en liste over forurenende stoffer virksomheden kunne udsende op i luften. Du er nødt disse oplysninger for at få en tilladelse , der viser overholdelse af Clean Air Act .

3 .
Tag bortskaffelse af farligt affald alvorligt . Alt for mange små virksomheder forsømmer følgende forholdsregler , fordi de tror, at Resource Conservation and Recovery Act er kun for bortskaffelse af affald over £ 2. 200Imidlertid klart, EPA kravene til 220 til 2. 200 £ af affald dumping i 1986 .
4 .
Kassér kemikalier , du bruger i din virksomhed i henhold til reglerne for det giftige stof Control Act . Dette gælder ikke kun for kemikalieproducenter . Det omfatter stoffer som asbest , som ikke længere anvendes , men er stadig i miljøet .
5 .

Overholde Clean Water Act , når din virksomhed ikke udleder vand gennem et kommunalt spildevandsslam system . Du kan bruge en national Forurenende udledning Elimination System tilladelse , hvis dit anlægs affald går direkte til overfladevand uden behandling af giftige stoffer .
6 .
Snak med personalet på din tilstand 's Miljøagentur. De er en venligere ressource end EPA og vil blive mest fortrolige med små forretningsmæssige krav i din tilstand . EPA 's hjemmeside har en liste over disse organer ( se Resources nedenfor) .
7 .
Rådfør dig med en miljømæssig advokat , før du åbner din virksomhed . Det er også en god ide at tjekke med ham om nye EPA miljøregulering mindst en gang om året for at sikre din virksomhed er i overensstemmelse.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.