hvordan man kan genbruge bruge Californien indløsningsværdien

I 1986 etablerede den californiske Beverage Container Genbrug og Kuld Nedsættelse lov i Californien indløsningsværdien , eller CRV , et beløb ( Ti øre for 24 ounce eller derover fem cent for under 24 ounces) lægges til prisen af genanvendelige drikke containere til at tilskynde folk at genbruge . Når folk tager dåser og flasker til genanvendelse centre , de får de penge tilbage som en Californien restitutionsbeløb ( også kendt som CRV )

Du skal bruge: .
Genanvendelige drikke containere


1 .
Saml aluminium , plast , glas eller metal drikkevarer beholdere mærket med " CRV " betegnelse . På dåser , er det normalt i nærheden af trækflig . På flasker , en tendens til at være på etiketten af de ernæringsmæssige informationer eller UPC-kode .
2 .

Find en genbrugsplads ved at se på statens Division Genbrug hjemmeside eller på hjemmesiden for en stor genbrugsvirksomhed gerne rePLANET .
3 .
Vælg et tidspunkt, hvor genbrugsplads vil sandsynligvis være mindre overfyldt , såsom tidligt om morgenen . Nogle automatiseret centre ( som dem der drives af rePLANET ) giver dig mulighed for at slå i containere , selv når ingen medarbejder er bemanding på stationen .
4 .
Beslut om du ønsker at returnere containerne enkeltvis ( " ved at tælle ") eller i løs vægt . Prøv bulk , hvis du har en masse containere, der er forskellige størrelser og materialer , eller du er i en fart.

5 .
Hvis du slår de beholdere, i ved at tælle på en automatiseret center , skal du placere dem på transportbåndet bottom- først, og skub den grønne knap når du er færdig . En kvittering vil udskrive indikerer hvor meget restitution værdi du har optjent .
6 .
Gå til den placering er angivet på kvitteringen for at indløse den .

gode råd og advarsler • Følgende drikkevarer er en del af CRV programmet :- Kulsyreholdige læskedrikke- Kulsyreholdige vand- Ikke-kulsyreholdige vand- Øl- Vin kølere- Ikke-kulsyreholdige sport drikkevarer- Ikke-kulsyreholdige frugtsaft , bortset fra 100 % frugtsaft 46 ounce eller større- Kulsyreholdige frugtdrikke- Vegetabilsk saft af 16 ounce eller mindre- Kaffe og te drinks
 • IKKE knuse dåser
 • Genbrugsstationer kan vælge ikke at betale med tæller , hvis du har mere end 50 containere af et enkelt materiale , men de sjældent gør . så .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.