hvordan man kan genbruge vand

At genbruge vand er til at inddrive det for at bruge det igen på en anden måde . I tider med tørke , er det især vigtigt at tage alle mulige foranstaltninger for at spare på vandet . Hver eneste dråbe tæller , og der er enkle måder at genbruge og hjælpe vores miljø
1
Genbrug vand i din brusebad . De fleste mennesker kan lide at køre vand, indtil den varmes op , før det bliver ind under bruseren . Få en spand til at sætte i dit brusebad og fange vandet, så det er ikke spildt . Du kan bruge dette vand til madlavning .
2 .
Saml regnvand med henblik på at genbruge vand . Du kan hente det i spande . Eller du kan fange regnvand fra downspout på dit tag tagrender . Vedhæft en regnvandstønde til udgangen af rendestenen eller bruge en anden form for beholder , der vil fange regnvand . Du kan bruge dette vand til at vande grøntsager eller blomster haver . Det er godt at have i reserve også for vanding din buske .

3 .
Tænk før du smider den sidesten vand ud af vand briller . Når du og din familie drikke vand , der er ofte nogle tilbage i briller sidder rundt om huset . Genbruge , at vand ved at bruge den til vand din stueplanter.
4 .
Gem vandet i din vask efter opvask . Du kan bruge dette vand til at hælde i din toiletkummen tank til skylning . Saml vand i en kande eller gryde til at overføre den til badeværelset . Selvfølgelig kan du ikke ønsker at bruge vand, hvis det har en masse fedt i det fra stegepander . Du ønsker ikke fedtet sidder i dit toilet tanke .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.