hvordan man kan købe miljøvenlige legetøj

Enhver med børn i deres liv har måttet købe et stykke legetøj på et eller andet punkt . Bestanden på ethvert legetøjsforhandler taler meget om de mængder af disse køb hvert år . Opbevar disse indkøb grønne ved at følge disse enkle tips
1 .
Research dine muligheder . Før stop off på det nærmeste butik for dit buy , forskning de muligheder, der eksisterer for øko-venlige legetøj . Prøv den Eco Mall eller The Happy Hippie websteder ( se Resources nedenfor ) .
2 .
Må ikke falde for det åbenlyse valg . Trælegetøj ud som om de ville være øko-venlig og alle fysiske . Ikke så . Mange legetøjsindustri høst skove af træer for at gøre deres varer og bruge oliebaseret maling til farve dem . Se om det legetøj , du ønsker , er malet med vandbaseret maling og at det anvendte træ kommer fra sikkert , træer opdrættet til dette formål .

3 .
Send dem udendørs . Flere og flere barndommen fedme er en spotlight faktor i vores samfund . Indendørs, stationære spil er en stor årsag til dette faktum . Send børnene udenfor med lidt fantasi og de kan spille i timevis , løb og have det sjovt .
4 .
Find en utilpassede legetøj . Brugt legetøj kan findes online og i værftets salg eller ved forsendelse butikker . Mange af dem er blidt brugt og næsten ny , med en masse liv endnu til at give . Du kan være heldig at finde et stykke legetøj , der ikke længere er tilgængelig i eller kommer fra svundne tider . Den glæde, en ny opdagelse kan give er blank som et barns smil .
5 .

Hold det fair . Fair Trade legetøj og spil er solgt inden for øko-venlige retningslinjer og sørg for , at kvalitet sælges, uden at underbyde hårdtarbejdende lokale producenter . Hold penge i den lokale økonomi og sørg for at ingen lider skade af dit køb ( se Resources nedenfor) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.