hvordan man kan købe miljøvenlige smykker

Halskæder . Øreringe og armbånd . Selv ure og pengeclips . Det er svært at forestille sig, at smykker kan have en negativ indvirkning på miljøet , men det er faktisk tilfældet . Guldminedrift er en beskidt praksis og udslip tonsvis af snavs og kemikalier i luften som cyanid , som findes dybt i jorden . Så meget som 280 tons sten kan blive udvundet for blot en ounce guld . Med 84 procent af guld , der anvendes til smykker på verdensplan , der gør disse kugler en kostbar vare for miljøet . Her er hvordan man kan reducere din miljømæssige fodaftryk , når de køber miljøvenlige smykker

Du skal bruge: . .
Initiativ


1
Hvis guld er din første kærlighed , så er det muligt at finde jord-venlige former for det . Der er flere firmaer , der praktiserer grønne minedrift . Hvis en virksomhed, du ønsker at købe fra gør denne påstand , kan du tjekke med jordarbejdet vagthund service til forskning gyldigheden af deres udsagn.

2 .
En bedre mulighed for smykker er at shop på vintage butikker for nogle virkelig smukke stykker , der ikke skal skabes i dag . Disse stykker er ofte som indviklet og smukt , da det nuværende stykker med en mindre pris . Tjek vintage stykker i løbet af din næste antiquing tur .
3 .
smykker lavet af genbrugte sølv er en anden øko-venlige mulighed . Silver 's popularitet er støt stigende , og mange guldsmede tilbyde disse stykker .
4 .

Miljøvenligt smykker kan også findes i form af kemikalie- fri lædervarer og genanvendes perler . Disse unikke materialer kan gøre for nogle spændende brikker til at tilføje til din samling .
5 .
bæredygtige materialer som granit og bambus bliver også brugt til at skabe fantastiske smykker i dag . Bæredygtige materialer genopbygge sig selv naturligt hurtigere at mange kilder . De kan være stærkere end menneskeskabte produkter til længere holdbarhed så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.