hvordan man kan måle elektromagnetiske felter i miljøet

EMF , eller elektromagnetiske felter , forekommer naturligt , men er menneskeskabte så godt. Elledninger , fjernsyn , elektriske barbermaskiner og andre husholdningsapparater alle udsender EMF . Nogle mener endda , at spøgelser kan opdages ved at måle ændringer i EMF . Effekten af elektromagnetiske felter på vores helbred er usikker . Men nogle anbefaler at begrænse din udsættelse for elektromagnetiske felter . Med den rette instrument, du kan overvåge de elektromagnetiske aktivitet i dit hjem og kontor
1 .
Identificer dine mål for at bruge en EMF detektor /meter . Afgøre , hvor du vil bruge det og hvor ofte . Hvis du kun ønsker at kigge efter hot spots i dit hjem eller på din pendler til arbejde , så en simpel billig detektor er din bedste satsning .
2 .
Etablere en prisgrænse og butik omkring . Snak med personalet på din lokale elektronik butik , da de skal være vidende nok til at anbefale det rigtige produkt for dig. For online browsing prøve D. A. S. Distribution , der bærer et godt udvalg af målere .

3 .
Lær at bruge dit apparat . Den enkleste modeller bruger en serie på tre LED-lys , en af hver af grøn , gul og rød . Én farve lyser op afhængigt af styrken af den elektromagnetiske felter. Der er enheder af denne type designet til dem med pacemaker eller defibrillator implantater , der er små nok til at bære i lommen .
4 .
Bliv fortrolig med en mere avanceret enhed . De er alle håndholdte og du har enten en digital eller analog enhed . Analog meter bruge en kanyle, der bevæger sig på tværs en radial displayet for at angive feltstyrke . Digitale målere er lettere at læse med en LCD-skærm .
5 .

Gå rundt for at måle dine omgivelser og observere ændringer i displayet som du nærmer dig elektriske kilder . De fleste målere måle både elektriske og magnetiske felter . Elektriske felter måles i volt pr meter ( V /m ) . Nul til 10 er en gennemsnitlig husholdning læsning . Magnetfelter måles i milliGauss ( MG ) . Nul til 2,5 , betragtes som lav , mens 2,5 til 7,0 er medium og alt over 7,0 er høj .
6 .
Anvendelsesområde ud dit hus eller kontor . Check for dårlig ledningsføring , elektromagnetiske felter hotspots eller skræmme dine venner ved at vise dem det " spøgelse " som lever i din kælder . Husk på, at styrken i en EMF aftager kraftigt i løbet distance . Aflæsninger nær elledninger kan nå hundredvis eller endda tusindvis af V /m.

gode råd og advarsler


 • Kontakt elselskabet , hvis du er bekymret for el-ledninger eller understationer . De vil ofte føre EMF behandlinger gratis for kunderne.
 • Aldrig tilgang højspændingsområder medmindre tilladelse .
 • Tag forsigtighed , hvis du har en pacemaker . Stærke elektromagnetiske felter kan forstyrre din medicinske udstyr .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.