hvordan man kan rejse med HIV medicin

Det er så let at blindt antage , at en person , der er HIV positive er nogen , der har til at stoppe leve livet og stoppe forfølger et normalt liv . Dette kan ikke være længere fra sandheden , og statistikkerne afspejler , at folk, der er hiv- positive lever længere og sundere liv . Men ligesom alle andre medicinsk tilstand , en person, der er hiv- positive , skal tage de nødvendige skridt og forholdsregler, når de gør enhver form for rejser . Uanset om du rejser for fornøjelsens skyld eller virksomhed, mange af disse forholdsregler håndtere deres medicin , og kan tage initiativ til at holde deres helbred en prioritet.
1 .
Rådfør dig med din læge om de forskellige typer af medicin , du er på , og hvordan man kan rejse sikkert med dem .
2 .

Pack nok medicin og husk at tage hensyn til eventuelle rejse- forsinkelser og situationer , der kan opstå . Du vil være sikker på du har nok medicin til at dække din rejse varighed og ekstra til mulige ændringer i planer og forsinkelser . Det kan være svært at genopfylde en recept for Deres HIV medicin , mens du er ude af din lokale stat eller land , så , plan for det uventede .

3 .
Hold din HIV antiretrovirale medicin tydeligt mærkes, og de oprindelige flasker recept kom i. Det vil hjælpe dig med at undgå unødig problemer og mulige konfiskation af medicin , især hvis du har til at gå igennem tolden i et fremmed land .
4 .
Pack alle dine HIV medicin i din håndbagage . Dette giver dig mulighed for at holde din medicin med dig og ikke risikere at de bliver tabt med check -in bagage .
5 .

Overvåg din medicin for eksponering for sollys og temperatur ændringer, der kan beskadige dem .
6 .
Beregn eventuelle tidszone ændringer, der kan opstå med dine rejser . Dette vil hjælpe dig med at vedligeholde en korrekt dosering og timing . Rejser ind i en anden tidszone kan smide din normale dosis, tid , og du måske ønsker at tale med apoteket, før du rejser for at finde ud af , hvordan du holder doser på sporet .
7 .
Find ud af, hvilke medikamenter kan have skal holdes nedkølet . Sørg for, at hotellet eller destination , du rejser med, kan rumme det. Når der ikke er køleskab på værelset eller sted du bor i , kan du købe en engangs køler og holde det på is .

8 .
Sørg din læge giver dig en ekstra recept for Deres HIV medicin . Denne måde, hvis medicinen er tabt , kan du have en back-up recept til at udfylde . Også , at alle vigtige numre til din læge og apotek med dig , så hvis du løber ind i problemer , kan du henvise dem til din læge .

gode råd og advarsler


 • Har din generelle sundhed evalueres af Deres læge , før du forpligter dig til rejseplaner . Dette vil give dig en chance for at drøfte din rejseplan med din læge og sørg for dit helbred er op til par . Traveling ud af landet til visse udenlandske steder kan kræve, at du har visse vaccinationer , som du kan diskutere med din læge og sørg for du kan få den nødvendige vaccine uden at kompromittere din helbredstilstand .
 • Check rejse restriktioner, som kan ansøge om en person, der er hiv- positiv og ønsker at rejse ud af landet . Lande som USA har forbud og restriktioner mod personer, der rejser ind i landet , der er hiv- positive . Imidlertid rejser inden for land, du bor i , bør ikke give problemer , når du er hiv-positiv .
 • Hold en ekstra udbud af medicin med en ven eller et familiemedlem . Dette kan komme i handy , hvis du mister din medicin , og kan ikke få en ny recept fyldt . Du kan have den ven eller et familiemedlem ekspresforsendelser din medicin .
 • Giv en kopi af din rejseplan til din familie , ven og din læge . Denne måde, hvis du løber ind i nogen problemer med din medicin , du vil have nem adgang til personer, der er bevidste om din situation .
 • Bring over -the-counter anti-kvalme og diarré medicin og solcreme for at beskytte dig mod noget , der kan bringe dit immunforsvar gerne smitte fra solskoldning eller maveinfektion .
 • Drik vand på flaske og undgå at spise frugt og grøntsager, der sælges af gadesælgere , da dette vil mindske risikoen for at afhente en mave fejl .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.