hvordan man kan støtte miljøvenlig velgørende

Når du donere til en velgørende organisation , der er miljøvenlige, er du støtte en værdig sag og miljø på samme tid for en dobbelt dosis af god karma . Det er nemt at finde og støtte velgørende organisationer , der er afsat til at beskytte økosystemet
1 .
Undersøgelse af Green Providers Directory . Denne ressource lister miljøvenligt velgørenhedsorganisationer i hele verden . Besøge lokale miljøorganisationer , der gør en positiv indvirkning på miljøet i dit område .
2 .
Kig for velgørende organisationer og programmer , som f. eks Ashley Judd 's velgørenhed tøj linje , som er opmærksomme på grønne emner . Overvej progressive organisationer , der bekæmper sult , såsom Oxfam , Action Aid og aktion sult for nogle andre miljøvenlige organisationer .

3 .
Besøg øko-venlige velgørende hjemmesider og begynde at klikke rundt for at hjælpe virksomheden rack op annoncekroner . Du kan også finde click- specifikke hjemmesider , som spørger " donorer " at klikke på annoncer på vegne af velgørende organisationer. Tjek miljøet afsnittet OneClickAtaTime. com at støtte miljøvenlige velgørenhed ved at klikke .
4 .
donere eller melde sig frivilligt til en øko-velgørenhed , som du finder værd . Kom i kontakt med velgørenhed direkte til at finde ud af , hvad du kan gøre for at støtte velgørenhed , herunder at gøre telefonopkald , stopning konvolutter eller rapportering lokale miljømæssige overtrædelser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.