hvordan man kan være grøn med lille indsats

Miljøfolk fortæller os , at vi skal være " mere grøn. " Det er overraskende, hvad en forskel gøre et par ændringer i vores liv vil gøre for miljøet . Brug de forslag , der følger at sætte dig på vej til at blive grønnere og mere opmærksomme på vores miljø
1
<. br > Start lille . Udskift udbrændte pærer med " øko-venlige " pærer eller kompakt lysstofrør . De sidste så meget længere , at de faktisk betaler for sig selv efter omkring 500 timers brug . Disse pærer udleder mindre varme og sænke dit el- regninger .
2 .
Træk apparater , der ikke bliver brugt . De bruger strøm , når de er tilsluttet , selvom du ikke bruger dem . Undersøgelsen huset for elementer, du sjældent bruger , såsom lamper i værelserne , brødristeren og alle de mobiltelefon opladere . Køb " smarte " strømskinner at lukke ned, når disse elementer ikke bliver brugt . Når du forlader byen , tag genstande eller slukke din strømskinner .

3 .
Sluk for vandet , når du børster tænder i stedet for bare at lade det køre . Begræns længden af din brusere og sænke temperaturen på dit vandvarmer . Brug den korrekte fyldningsindstilling på vaskemaskinen , så du ikke spilder vand . Sørg for, at opvaskemaskinen er fyldt før du kører det . Indstil timeren på din værftet sprinklersystem , så du ikke vand for meget. Læg en lille kande vand eller en mursten ned din toilet tank til at reducere mængden af vand, det tager at fylde tanken med hver flush. Fix drippy vandhaner . Tilføj nogle tætningslister til døre og vinduesrammer at holde vejret .
4 .
Gå eller tag cyklen i stedet for at tage bilen . Når det er cool , drej klimaanlæg ud i bilen og åbne vinduer. Kør anbefalede hastighedsgrænser. Nem og slukker for gassen til at undgå at bruge overskydende brændstof . Planlæg din ærinder at undgå at køre mere end nødvendigt .
5 .

Tænk på alle de indkøb du foretager for vaskeri sæbe og skyl . Når du har en stor plastikbeholder , købe refills i papir kartoner . Når det er tid til at udskifte dine apparater , butik for modeller , der er energieffektive .
6 .
Brug din middag tallerkener, glas og bestik i stedet for engangsservice , kopper og plast ware , der hober sig op på lossepladser som papirkurven. Pass på at tage en plasticpose , når du laver en lille køb . Endnu bedre, bære din egen genbruges lærred poser . Bare smid dem i bilen, når du gør din almindelige dagligvarer .
7 .
Buy pumpeudformning hårspray og rengøringsmidler til dit hjem . Undgå aerosol-spray . Lær at lave din egen rengøringsmidler med naturligt sikker husholdningsartikler, som f. eks hvid eddike og bagning sodavand til rengøringsmidler , i stedet for at bruge aerosoler med skadelige kemikalier .

gode råd og advarsler


 • Lær at genbruge , genbrug , bruge mindre og bruge jord-venlige produkter .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.