hvordan man kan være miljøbevidst , når madlavning

Going grønne synes at være på alles sind i dag . Der er mange måder at spare energi og være miljøbevidst . Her er nogle forslag til at hjælpe med at redde verden i det små ved at være miljøbevidste , mens madlavning

Du skal bruge: .
Friske fødevarer
Canvas taske .
Sengetøj .
Real plader og sølvtøj .


1 .
Shop økologisk . Økologisk frugt og grønt ikke bruger farlige kemikalier , som forurener miljøet . Kunsten at shoppe økologisk er at købe produkter , der er dyrket i dit område . Hvis du betaler for økologisk frugt dyrket på Hawaii , den gas , der anvendes til at flyve de frugter her er nok mere til skade for miljøet end de pesticider og gødning , der anvendes på frugt .
2 .
Spring færdigpakninger . De fleste fødevarer er emballeret til friskhed med obskøne mængder af pap , plast wrap og prangende emballage . Ved at bruge friske råvarer , får du optimal næring fra din mad , og hjælpe skære ned på overskydende affald .

3 .
Medbring din egen tasker . Køb indhaling dit eget lærred taske , du vil stoppe spilde plastikposer . Selv om de fleste butikker tilbyder genbruge stationer for deres plasticposer , de fleste mennesker ikke drage fordel af det . På en måned jeg samlet over halvtreds poser fra forskellige indkøbsture .
4 .
Brug alle dele af din mad . De fleste mennesker bruger valg stykker af møder eller skåret væk dele af grøntsager, der er begyndt at brune . I stedet for at spilde denne mad , bruge den til at gøre status for suppe eller sovs .
5 .

Skær ned på oksekød . Overdreven rødt kød er ikke kun skidt for dit hjerte , men for miljøet. Kogødning er en af de førende årsager til luftforurening . Begræns dit indtag af rødt kød .
6 .
Sluk ovnen . En af de største affald af energi er folk forvarme deres ovn før det er nødvendigt. Hvis din ovn tager fem minutter at forvarme , vend det på fem minutter, før du planlægger at lave mad . Tænde for det 30 minutter , før du planlægger at tilberede din stegen vil ikke gøre det noget varmere . Når du er færdig , slukke den med det samme .
7 .
Håndvask elementer eller vente på en fuld opvaskemaskine . Ved rengøring op , ikke spilde energi ved at bruge opvaskemaskinen til at rense et par punkter . Medmindre du har en fuld belastning , så lad det indtil i morgen eller opvask i hånden .

8 .
Brug sengetøj . Papirservietter og papirhåndklæder er meget uøkonomiske . Få det til en vane at bruge sengetøj til dine måltider . De vil ikke tage op meget ekstra plads i vask .
9 .
bruge rigtige plader og sølvtøj . Brug paptallerkener og plast sølvtøj er unødvendig .
10 .
Invester i genanvendelige plast opbevaringsbeholdere . Indpakning pander og fade med folie og plast wrap er en unødvendig omkostning og uvenlig for miljøet . Spend $ 10 at købe en billig sæt af plast opbevaringsbeholdere , som du kan genbruge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.