gurkemeje anvendelser for bugspytkirtlen

Gurkemeje ( curcumin ) , der stammer fra roden af Curcuma longa anlægget , er en fælles kulinarisk krydderi i asiatiske retter . Denne bitre pebret smag , mild , duftende krydderi tilføjer en lys gul-orange farve til karryretter og sennep saucer . Gurkemeje udviser anti-inflammatoriske og anti-oxidant egenskaber , og bruges i stigende grad til medicinske formål . Forskning i gurkemeje viser fordele for bugspytkirtlen , herunder forebyggende og terapeutiske fordele for flere kroniske sygdomme som kræft , fibrose , diabetes , inflammatoriske tarmsygdomme og fedme .

kræft i bugspytkirtlen


Flere undersøgelser har vist , at curcumin , det aktive stof i gurkemeje anholdelser humane kræft i bugspytkirtlen cellevækst . En undersøgelse foretaget af Hidaka H et al , om virkningen af curcumin på menneskets bugspytkirtel karcinom cellevækst gennem autocrine regulering , fandt , at curcumin hæmmede interlukin -8 produktion , et protein der produceres af hvide blodlegemer , som bidrager til tumorvækst . Dhillon N et al , i en anden undersøgelse om 21 fremskreden pancreascancer patienter, som fik 8 gram curcumin daglige , opdagede signifikant fordel i to af de 21 patienter . Mens en patient viste stabilitet i over 18 måneder , den anden patient oplevede en betydelig tumor regression af 73 procent , sammen med betydelige immunfunktionen niveau forbedring .

Fibrose


Cystisk fibrose , en genetisk sygdom med oprindelse i slim og sved kirtler , påvirker hele kroppen . En unormal gen forårsager slim i cystisk fibrose patienter at blive tykkere , bliver klæbrig og blokere pancreas kanaler . Som en følge heraf er fordøjelses enzymer produceret af bugspytkirtlen i stand til at nå tyndtarmen og nedbryde mad , hvilket resulterer i dårlig absorption af fedt og proteiner , som forårsager fejlernæring og vitaminmangel . Ifølge den Gurkemeje Info hjemmeside , viser eksperimentelle undersøgelser på mus , at curcumin korrigerer den genetiske defekt , som forårsager cystisk fibrose . Curcumin 's anti-inflammatoriske og anti-fibrotiske egenskaber hæmme aktiveringen af pancreas stellate celler i behandlingen af bugspytkirtlen fibrose og inflammation .

Diabetes


Den Diabetes mellitus Information hjemmeside hedder det, gurkemeje sænker blodsukker , øger glukosemetabolismen og forbedrer insulin aktivitet i diabetes patienter. Bugspytkirtlen i type II- diabetes patienter ikke er i stand til at producere tilstrækkeligt insulin , hvilket resulterer i for højt blodsukker . Curcumin stimulerer bugspytkirtlen til at producere insulin og muliggør glukoseoptagelsen af cellerne for energi .

Pancreatitis


Pancreatitis , en betændelse i bugspytkirtlen , der opstår, når fordøjelsesenzymer angriber bugspytkirtlen kirtler . Antioxidant egenskaber i curcumin lindre oxidativt stress på grund af smertefulde forværringer i kronisk betændelse i bugspytkirtlen . I en undersøgelse nævnt på Ray Sahel hjemmeside , vendt curcumin 's antioxidant egenskaber , kombineret med piperine , lipid per- oxidation i patienter med tropisk pankreatitis .

Fedme

Fedme er en væsentlig risikofaktor i flere metaboliske sygdomme , betændelse i fedme er forbundet i en del med tilstedeværelsen af immunceller kaldet makrofager i fedtvæv i hele kroppen. Disse immunceller producere " cytokin " molekyler , der kan forårsage betændelse i hjertet og bugspytkirtlen øer . Forskere mener , at undertrykke antallet og aktiviteten af disse celler med gurkemeje 's anti-inflammatoriske egenskaber reducerer de negative konsekvenser af fedme . Gurkemeje effektivt stimulerer fedtstofskiftet at bekæmpe fedme og fremme en sund vægt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.