medicinske anvendelser for harpiks pitch

Fælles i de fleste af USA og Canada , fyrretræer vokser også i andre dele af verden , som Kina . Der er mange varianter af fyrretræer , men alle udvaskes en saft , når beskadiget eller ridset kaldet harpiks , også kaldet pitch . Harpiks har et væld af forskellige anvendelser , herunder som en fugemasse , lim , og lak . Det er destilleret i kolofonium , som bruges til at fremme et bedre greb mellem objekter , og olie terpentin , som bruges som opløsningsmiddel og som en maling tyndere. Der er medicinsk brug af harpiks , og beg , så godt.

Rheumatism


indianere har brugt harpiks til at behandle gigt på grund af dets anti-inflammatoriske egenskaber . Harpiksen handlinger for at fjerne den fælles betændelse forårsaget af gigt , som hjælper med at genskabe bevægelse og at lindre smerter . Den Costanoan Indianerne havde disse fordele ved at tygge på tyggegummi-lignende harpiks .

Burns og sår


En traditionel brug for harpiks er blevet som en ekstern behandling af forbrændinger og sår . En langsigtet undersøgelse udført af russiske videnskabsmænd og offentliggjort i april 2002-udgaven af " Byulleten ' Eksperimental'noi Biologii i Meditsiny " fandt, at harpiks , som et vigtigt aktiv ingrediens i Biopin salve , hæmmet anti-organer findes i kropsvæsker men støttede healing og forhindrede smitte ved at øge celle immunitet . Salven ikke forårsage irritation eller allergiske reaktioner .

andre anvendelser for harpiks


Under borgerkrigen , der anvendes den konfødererede kirurgen Francis Porter harpiks som et nydelsesmiddel , vanddrivende, og afføringsmiddel . I Kina harpiks fra et bestemt fyrretræ anvendes til behandling af bylder . Harpiks fra grantræet blev brugt af koloniale amerikanerne som en kold og hoste afhjælpe , samt direkte fra træet som en kræftbehandling . Læger i koloniale Amerika også anbefales tjære vand , eller jorden harpiks blandet med vand , som et middel for sår , kopper , og syfilis . Disse er traditionelle holistiske medicinsk brug for harpiks , der ikke har , som i endnu , er blevet bekræftet af den moderne videnskab så effektiv , men det betyder ikke, at der ikke er grundlag for nogle af de klager over harpiks 's anti-inflammatoriske egenskaber .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.