hvad er en quad muskel ?

Den menneskelige ben består af flere muskelgrupper . Ifølge Mayo Clinic , den quad musklen (kort for quadriceps ) er den muskel den løber langs forsiden af låret , og er den stærkeste muskel i kroppen

Funktion


Quad muskler er nødvendige for at udvide knæ og bøje hoften . Som sådan , ville folk ikke kunne gå , squat eller køre uden quad muskler . Ligesom alle andre muskler , kan quads blive styrket gennem træning rutiner og vedligeholde en aktiv livsstil .

funktioner


Quad muskel fået sit navn , fordi fire muskler udgør quadriceps : Rectus femoris , vastus lateralis , vastus medialis og vastus intermedius . Den vastus lateralis , vastus medialis og vastus intermedius muskler er knæ extensors , hvilket betyder, at de arbejder på at udvide og rette knæet . Den rectus femoris er den muskel der står for at hæve benet og bøje hoften .

Overvejelser


Det er vigtigt at tage sig af quad muskler ved at strække og styrke dem . Da quad muskler konsekvent bruges hele dagen , har de en tendens til at få stram , hvilket gør benet stramt og svært at flytte . Risikoen for at rive den quad musklen er større, når disse muskler er alvorligt stramme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.