hvordan du kan genbruge computer ting

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-06

Holde op med ny teknologi kan betyde at forlade gamle apparater og gadgets bag . Men forældede computere og elektronik kan være en fare . Computerens komponenter indeholder tungmetaller som bly , kviksølv , cadmium og chrom . Disse er farlige og meget giftige , selv i små mængder . Venstre på lossepladser , gamle elektronik er i høj risiko for forurening af grundvandet . Ansvarlig computerbrugere vil ønske at finde en måde at bortskaffe gamle komponenter i en miljøvenlig måde . Der er flere tilgængelige muligheder for at donere eller genbrug gamle computer dele , hvis du er villig til at gøre lidt forskning . Lokale programmer drives af private miljøgrupper og andre programmer drives af virksomheder, der gør eller sælge computere , tilbyder en række muligheder for at opgradere din hardware uden at forurene jorden

Du skal bruge: .
søgning på internettet adgang


1 .
Find det rigtige program

På http://www. epa. gov/osw/conserve/materialer /ecycling /donate. htm , vil du finde links til flere hjemmesider , der tilbyder edb bortskaffelsesprogrammer . Nogle leverer hjælp til donationer eller salg af gammelt udstyr , som f. eks EcoSquid . com , og andre , som TechSoup. org , fokus på genbrug og genanvendelse. For fremtiden, kan du også høre sites som DigitalTips. org /grøn , der tilbyder rådgivning til grønnere valg i computer køb .

Der er også mange virksomheder , der tilbyder genanvendelse af digitale enheder og computer hardware . EPA hjemmeside har en liste over disse former for programmer som godt.
2 .
Følg retningslinjer for programmet vælger du


Nogle programmer har pickup -tjenester , men mange kræver, at du aflevere dit udstyr i en butik eller et center . Nogle programmer har begrænsninger på , hvad du kan genbruge eller hvor meget du kan aflevere på én gang . Vær sikker på at dobbelttjekke den slags krav, før du tager dit udstyr til en genbrugsordning .
3 .
Slet dine data , før Genbrug


Genbrug eller donere din gamle computer er godt for miljøet, men ikke får brændt gør det! At beskytte din identitet og holde dine egne og dine kontaktpersoner privat, vil du ønsker at slette dine data fra enhver hardware, du planlægger at genbruge . Mobiltelefoner og andre små enheder som regel indeholder instruktioner til sletning af dine data . konsultere en instruktionsbog eller på producentens websted

at slette harddisken på en computer , du vil nødt til at bruge et specielt program til netop dit operativsystem . Consult http://web. mit. edu/ist/isnews/v22/n04/220406. html en liste over links til sådanne programmer for alle edb- systemer og typer .

gode råd og advarsler


  • At " lukke genvindingskredsløbet, " ikke bare genbruge dit gamle udstyr-købe nyt udstyr lavet af genbrugsmaterialer så meget som muligt . Du kan købe " nye " computer -komponenter og teknologisk udstyr fra leverandører som GreenDisk. com , CanvasSystems. com og RePC. com .


  • Previous:nothing Next:hvordan man istandsættelse laptop batterier     

    Kommentarer

    Code:
    change