Sådan deaktiverer rulle på en touchpad

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-05

Laptop touchpads tilbyder flere unikke features . Udover at være en pegepind enhed, kan du også klikke og rulle vha. pegefeltet . At trykke på pegefeltet , mens svævende over et ikon er det samme som at klikke på en museknap . Ved at placere din finger på højre side af touchpad og glider op og ned, du kan bruge touchpad som en rulle enhed . Dette gælder også for bunden af touchpad-flytter fingeren fra højre til venstre giver dig mulighed for at rulle frem og tilbage i vinduer , der tilbyder side til side scrolling . Du kan deaktivere disse funktioner i Kontrolpanel på din computer
1 .
Klik på " Start " knappen i nederste venstre hjørne af dit skrivebord , og klik på " Control Panel ". Klik på " Hardware og lyd ", og under " Enheder og printere , " klik " Mus ".
2 .
Klik på " Device Settings " fanen . Klik på den touchpad enhed , der er installeret på din computer . Den vises på de mindre vindue i Device fanen Indstillinger. Klik på knappen "Indstillinger" under vinduet .
3 .
Klik på " Virtual Rulning "og derefter fjerne markeringen af alternativknapperne ud for den rullende optioner på venstre side af vinduet .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du SonicWALL tz180 

Kommentarer

Code:
change